Eline sağlık @kerem . 3 hafta üst üste 1 puan verdiğim eleniyor 😱 😱
@Forumdash @denizz19 @xBUGRAx @alperuz @serhatt @Tolstoyevski @bazinga @MasacRE @xemrexxx @alperuz @The_Erinch @vadikızı @Turkuazz @eskici
Gülbeni izleMüziği hafif kaçtı sanırım kafa şişiren müzik istediler.![]()
Fark ettim, gelecek haftaki 1 puanina iyice dikkat edeyim ben o zaman.Eline sağlık @kerem . 3 hafta üst üste 1 puan verdiğim eleniyor 😱 😱
@Forumdash @denizz19 @xBUGRAx @alperuz @serhatt @Tolstoyevski @bazinga @MasacRE @xemrexxx @alperuz @The_Erinch @vadikızı @Turkuazz @eskici
Sana 1 puan verseydim elenirdin Korudum seniVerdiğin puanın 1den farkı neydi sanki![]()
haklar genelde 3tur. tüketmiş olabilirimFark ettim, gelecek haftaki 1 puanina iyice dikkat edeyim ben o zaman.![]()
Haftaya onu da yaparsın seçmezsemSana 1 puan verseydim elenirdin Korudum seni![]()
Sende uğursuzun tekisin .ss
Yanlış şarkıları seçilmiş çünküYalnız Duman sevilmiyormuş onu anladım. İki şarkısıda sonlarda. Tövbe bundan sonra![]()
Bakalim, yine tutturursun gibime geliyor.haklar genelde 3tur. tüketmiş olabilirim![]()
Yanlış şarkıları seçilmiş çünkü![]()
Beni Yak daha iyi tabii ki.Senden daha güzel en iyi şarkısı![]()
Bu hafta böyle oldu kısa süreli varlık gösterebildim. Film etkinliğinin 8. sezon kapanışı ve 9. sezon açılışı için çok iş çıktı.Yoktun bugün, rekabet adina final puani almaman iyi oldu.![]()
Seni Kendime Sakladım ile arttırıyorum.Beni Yak daha iyi tabii ki.![]()
Beni Yak daha iyi tabii ki.![]()