Ne demek canım seçimin harikaydıSonunda harika bir puan geldi. Teşekkür ederim canım benim mükemmelsin. @serhatt
Ne demek canım seçimin harikaydıSonunda harika bir puan geldi. Teşekkür ederim canım benim mükemmelsin. @serhatt
@The_Erinch Çok tşşkler@The_Erinch'in Oyları:
Seksendört - Ölürüm Hasretinle 1
Barış Akarsu - Islak Islak 2
Kargo - Yıldızların Altında 3
Pamela - İstanbul 4
Duman - Senden Daha Güzel 5
Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 6
Emre Aydın - Afili Yalnızlık 7
Şebnem Ferah - Sigara 8
Duman - Aman Aman 9
maNga - Bir Kadın Çizeceksin 10
maNga - Cevapsız Sorular 11
Şebnem Ferah - Sil Baştan 12
Haklısın...Benim elenmeme bahane değil...
Elenmeme bu kadar sevindiği düşünmezdim.Oylama sona ermistir, sonuclar birazdan ana sayfada!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Kız yüksek verdim ya 😱
Benim oylarımı açıklamadın diyorum sanaOylama sona ermistir, sonuclar birazdan ana sayfada!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
SENDEN DAHA GÜZEL puan veren olmadı.Ne demek canım seçimin harikaydı
Ben daha iyi veriyordumSenin bana verdiklerinden iyidir .ss
ÖyleÖmrün de kısa olacak bu gidişle
Biliyorum tatlım
Unutmusum.Benim oylarımı açıklamadın diyorum sana
Pembe beyaz, mermer ciltliyimdir. (Yalan tabi ki)Neyse ki sen hala tazesin.
Şimdi biraz oruca mola verdim ama tuttum orucların üstüne yemin ederim @dreamy @sokak sanati şarkıyı dinlerken bu şarkıya dahil bişi hatırlamıyordum zaten ms de mi acaba seçildi diye düşünüyordum burası oldunu şuan senden duydum halada hatırlamıs değilimBu Şarkı Benim 1.sezon Rock Şarkıları kategorisinde yarışmıştı Cevapsız Sorular
Ama Umut'a dedim Çiğdem unutmuş olabilir düşük verdiğini hatırlıyorum diye
Uydurma beBen daha iyi veriyordum
Açıklanmasa da olurmuş.ss@eskici'nin Oyları:
11. Seksendört - Ölürüm Hasretinle
10. Barış Akarsu - Islak Islak
9. Kargo - Yıldızların Altında
8. maNga - Cevapsız Sorular
7. Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
6. Şebnem Ferah - Sigara
5. maNga - Bir Kadın Çizeceksin
4. Pamela - İstanbul
3. Şebnem Ferah - Sil Baştan
2. Duman - Aman Aman ( her şeyi yak dururken bunu mu seçtin )
1. Duman - Senden Daha Güzel ( her şeyi yak dururken bunu mu seçtin )
Hahahah çok iyidi buSENDEN DAHA GÜZEL puan veren olmadı.