Boğazında kalsınlar inşneyse 1453 ile istanbulu fethedip melek bunağını @vadikızı solladım hadi ben sahurumu yapıp uyucam gürültü yapmayın konuda kavruklar sizi .ss @Çiğdem @alperuz@Sherlock bunları alalım merkeze biraz insanlardan uzak dursun ama eldivenle dokunun bunlara nolur nolmaz
Ekli dosyayı görüntüle 80013
Amacına ulaştın uyu da uyanama inş.neyse 1453 ile istanbulu fethedip melek bunağını @vadikızı solladım hadi ben sahurumu yapıp uyucam gürültü yapmayın konuda kavruklar sizi .ss @Çiğdem @alperuz@Sherlock bunları alalım merkeze biraz insanlardan uzak dursun ama eldivenle dokunun bunlara nolur nolmaz
Ekli dosyayı görüntüle 80013
Aynı fikirdeyim .ssBoğazında kalsınlar inş@serhatt
Herkesi öpüyorsun, iyice ortalığa döküldün arsız .ss
Cehenneme gidecekler bu yüzden .ss
Marul mu aşkım mı 😱
Ne 3.kişisi be ne diyorsun
Sıralamada ve konuya en çok mesaj yazanNe 3.kişisi be ne diyorsun![]()
Kaç gündür yokum hala geçemedin mi beniSıralamada ve konuya en çok mesaj yazan![]()
Kes sesini ucube .ss Bu yaptıkların şarkı yarışmasında yol su olarak geri dönecek sana@serhatt zararsız @cookies dedin mi kaçıyor ayakları totosuna vura vura @alperuz a da bir çare bulmalı @xBUGRAx @Maskeli Fedai ye tasma takdığın gibi buna da mı tasma taksan![]()
Nisa bu sefer ne bulmuş ağlamak için... Heee pardon kutuya tekme atmış;parmağı uff olmuş.. Olsun cemal ve yasin 2 öper;pamuklara sarar;kuzu sarması yapar birşeyi kalmaz.
ikiside doğal aslında en doğalı evrimdi.. evrim okadar iddalı konuştu ki..yenilince hırsından içine kaçacaktı... tüm verdiği tepkiler doğal; nisanında doğal..her zamanki umursamaz tavıları... ağlar diye düşündüm ben ama zaten anlat bakalımda yorgunum dedi bastı gitti.Cemal Can, Evrim için PR, Nisa için doğal dedi. Çok ayıp etti gerçekten. @dreamy @The_Erinch
@xemrexxx