Bu aralar film ağırlıklı gidiyorum ama izlerimBetter Call Saul mutlaka izle, onun önceki sürecini anlatıyor.
Kalite nerde Deniz orda
Bu aralar film ağırlıklı gidiyorum ama izlerimBetter Call Saul mutlaka izle, onun önceki sürecini anlatıyor.
Kalite nerde Deniz orda
Biliyorum, muhabbeti geçmişti geçen. Avatarımdaki adamın (Walter White) dizisini izlediğini söylemiştin. Çok şaşırtıcı geliyor, sessiz sessiz izliyorsun, bir de öneriyorsun kitlene. Tabii takipçilerin şoka girmiştir yerli dizi bombardımanına tutula tutula. Yerli dizi dışında bir şey izlemiyorsun sanıyordum; oysa yabancı dizi de ya da en azından yabancı film de izliyorsun. Ön yargıları kırmaya devam et.Tatlım sen beni cahil sandın galiba sadece Türk dizisi izlemiyorum
İzlersen yorumla da, bilelim izlediğini. Sessiz sessiz izleme yine.Bu aralar film ağırlıklı gidiyorum ama izlerim
@bazinga gibi reklam yaparak izlemiyorum benBiliyorum, muhabbeti geçmişti geçen. Avatarımdaki adamın (Walter White) dizisini izlediğini söylemiştin. Çok şaşırtıcı geliyor, sessiz sessiz izliyorsun, bir de öneriyorsun kitlene. Tabii takipçilerin şoka girmiştir yerli dizi bombardımanına tutula tutula. Yerli dizi dışında bir şey izlemiyorsun sanıyordum; oysa yabancı dizi de ya da en azından yabancı film de izliyorsun. Ön yargıları kırmaya devam et.
Tamam söylerimİzlersen yorumla da, bilelim izlediğini. Sessiz sessiz izleme yine.
Dedi ve sosyal medya hesaplarında duyurusunu yaptı, sonra da köşe yazısına taşıdı.@bazinga gibi reklam yaparak izlemiyorum ben
Eee bak bilmiyorsun izlediğimi demek ki duyurmamışımDedi ve sosyal medya hesaplarında duyurusunu yaptı, sonra da köşe yazısına taşıdı.
İşte sen de reklamını yapıyorsun yeri geldiğinde, onu diyorum.Eee bak bilmiyorsun izlediğimi demek ki duyurmamışım
Kimse de beğenmiyorİşte sen de reklamını yapıyorsun yeri geldiğinde, onu diyorum.
Sen genelde yerli dizi analizi yapıyorsun, @bazinga genelde yabancı dizi ve yabancı film incelemesi yapıyor.
Seni mi, şaşırtmaz.Kimse de beğenmiyor
Çok doğru bir tespit.İyi ki çok daha önceden izlemişim diziyi. Yoksa @denizz19 'un önerdiği bir dizi hayatta izlenmez diye mahrum kalabilirdim bu efsaneden
Ozan'ıSeni mi, şaşırtmaz.
Sen zaten izleme benim kaliteli yorumlarım sana 2 beden büyük gelirİyi ki çok daha önceden izlemişim diziyi. Yoksa @denizz19 'un önerdiği bir dizi hayatta izlenmez diye mahrum kalabilirdim bu efsaneden
"Hiçbir şeyi beğenmiyor" desen daha doğru ve sen reyting üzerine analiz yapıyorsun öylesine, inceleme de yok.Ozan'ı
Sen zaten izleme benim kaliteli yorumlarım sana 2 beden büyük gelir
Ufff sus be hiç anlamıyorum söylediklerini ne diyorsun"Hiçbir şeyi beğenmiyor" desen daha doğru ve sen reyting üzerine analiz yapıyorsun öylesine, inceleme de yok.
Sen anlamıyorsun, benim suçum değil ki.Ufff sus be hiç anlamıyorum söylediklerini ne diyorsun
Çok doğru bir tespit.
Şöyle bir bakıyorsun önerdiği dizilere. Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Zümrüdüanka... Sonra bakıyorsun Breaking Bad önermiş. Hadi gel de güven şimdi bu adamaOzan'ı
Sen zaten izleme benim kaliteli yorumlarım sana 2 beden büyük gelir
Evrensel yaklaşıyorum her şeyeŞöyle bir bakıyorsun önerdiği dizilere. Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Zümrüdüanka... Sonra bakıyorsun Breaking Bad önermiş. Hadi gel de güven şimdi bu adama
Entrika seviyor ama Breaking Bad'de o kadar çok entrika yok aslında ama sevmiş, ilginç.Şöyle bir bakıyorsun önerdiği dizilere. Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Zümrüdüanka... Sonra bakıyorsun Breaking Bad önermiş. Hadi gel de güven şimdi bu adama