Saba Tümer'e canlı yayında evlenme teklifi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben anlatamıyorum galiba senin iş buna döndü Messi transfer oldu örnek sen diyorsun Agüero için iyi oldu diyorsun yani bu durum oldu senin için neyse ben çıkıyorum:D

verdiğin yorum çok acayip oldu bence benim ki gayet içerikle ilgiliydi asıl senin yorumun alakasız çünkü orda evlilik falan filan sen yeni dizide görmek iyi olur diyorsun :D

'Son dönemlerde Mehmet oldukça gündemde.Kendisini yeni dizide görürsek süpriz olmaz bu sıralar' bu cümlemden nasıl o cümleyi çıkardın yani bu cümleyi'evlilik falan filan sen yeni dizide görmek iyi olur diyorsun :biggrin:' ayrıca en son tartışma yapacam kişi sensin dedin ve ne demek istedin hala niye bu kadar büyüttün onuda anlamadım bende bazen okumadan yazıyorum ama okumadığım halde okudum diye uzatmıyorum

Son düzenleme:
'Son dönemlerde Mehmet oldukça gündemde.Kendisini yeni dizide görürsek süpriz olmaz bu sıralar' bu cümlenden nasıl o cümleyi çıkardın yani bu cümleyi'evlilik falan filan sen yeni dizide görmek iyi olur diyorsun :biggrin:' ayrıca en son tartışma yapacam kişi sensin dedin ve ne demek istedin hala niye bu kadar büyüttün onuda anlamadım bende bazen okumadan yazıyorum ama okumadığım halde okudum diye uzatmıyorum

senin yanlış anlama özellliğin var galiba ben enle en son tartışma yapacağım kişi sensin demedim " okuma alışkanlığımı tartışacak en son kişisin dedim " çünkü beni tanımıyorsun 😉 ayrıca benim dediğim orda bu konuda düğün evlilik var sen dizi de görebiliriz yorumu yapmışsın onu söylemek istedim....

(H)
amanin.gif
Hayır:D sorun bu okumadın ama okudum diyorsun ve tek tek cevap verdin ama başka şeylere cevap verdin

sen öyle görmek istiyorsun öyle görüyorsun yapacağım bi şey yok ben okumdan yorum yaptıklarımda oluyor ama bu konu da ki tartışma nedeni okuduğum halde senin böyle diretmenin sebebidir... 😉

bday.gif
resimde ne demek istediğimi umarım anlamışındır çünkü resimlerle daha iyi yorum oluyor

Önemli Not: orada kız var diye yanlış anlama o resim ikimizi ifade ediyor

Açıklaması boşuna ikimizde pastada oynuyoruz 1.200 iken kaç mesaj oldu :D

Son düzenleme:
Açıklaması boşuna ikimizde pastada oynuyoruz 1.200 iken kaç mesaj oldu :biggrin: diye düzeltme yaptım ama of yeter ne halin varsa gör çıktım artık sıktı