Bacım kendine hakaret ediyorsun Kimse sana benzemez şunu da sana benzetme Başima kalacak bacınmıyım artık dye @serhatt
Bacım kendine hakaret ediyorsun Kimse sana benzemez şunu da sana benzetme Başima kalacak bacınmıyım artık dye @serhatt
Yaa sana youtubeun anahtarını mıverdiler?? benim nie haberim yok
Hahahah ne oldu kıskandın ımıYaa sana youtubeun anahtarını mıverdiler?? benim nie haberim yok
Neyini kıskanayım?Hahahah ne oldu kıskandın ımı
Anahtarın bende oluşunuNeyini kıskanayım?
güldürmeAnahtarın bende oluşunu
O ne demek ayol .ss
Fiziksel olarak değil tabi ama huy su olarak @Forumdash Abicim istemiyor ama seni niyeyseBacım kendine hakaret ediyorsun Kimse sana benzemez şunu da sana benzetme Başima kalacak bacınmıyım artık dye @serhatt
Ben ondan daha iyilerine layığımFiziksel olarak değil tabi ama huy su olarak @Forumdash Abicim istemiyor ama seni niyeyse
Sana da zıkkım yedirseydi .ssHarun ben acıktım Beşiktaş taraftar menüsü yiyecem
Harun Fenerbahçe taraftar menüsü yediğini anlamamıştır
Çiğdem bir işler döndü yine
Haydi hayırlısı
@Harunnn60 a yine oyun yonamıssın @pompy Beşiktaşlı oğlana fenerbahçe yedirmişsin 😱😱😱 @mrt-06 @Forumdash @eskici @xemrexxx @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully
@eskici den korurkan öyle demiyordun ama ayollSana da zıkkım yedirseydi .ss
Koruyamadın zaten beceriksiz Verdi bir puanı elendim .ss@eskici den korurkan öyle demiyordun ama ayoll
Karşı hamle yaptım napayım başkaKoruyamadın zaten beceriksiz Verdi bir puanı elendim .ss
Reyizden her şey beklenirHarun ben acıktım Beşiktaş taraftar menüsü yiyecem
Harun Fenerbahçe taraftar menüsü yediğini anlamamıştır
Çiğdem bir işler döndü yine
Haydi hayırlısı
@Harunnn60 a yine oyun yonamıssın @pompy Beşiktaşlı oğlana fenerbahçe yedirmişsin 😱😱😱 @mrt-06 @Forumdash @eskici @xemrexxx @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully
Anladım reyiz