Ay uydurma be kaç milyon izlenen sahnelerim vardı sen zegksizsin .ssHiç biyere atandiğin yok
Açıklamamı yaptım Dizimi suistimal ettiniz hep
Ay uydurma be kaç milyon izlenen sahnelerim vardı sen zegksizsin .ssHiç biyere atandiğin yok
Açıklamamı yaptım Dizimi suistimal ettiniz hep
@xemrexxx adamın dibi misinJüri Eş Başkanı @xemrexxx in yeni puan durumu öncesi tüm dengeleri değiştiren oyları
avrupa yakası 10
yaprak dökümü 10
içerde 4
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Ya Oha ama Serhan bu kadar da puan farkı koymamalısın bu ne ya.Jüri Eş Başkanı @xemrexxx in yeni puan durumu öncesi tüm dengeleri değiştiren oyları
avrupa yakası 10
yaprak dökümü 10
içerde 4
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Resmen tarih yazdımJüri Eş Başkanı @xemrexxx in yeni puan durumu öncesi tüm dengeleri değiştiren oyları
avrupa yakası 10
yaprak dökümü 10
içerde 4
Jüri Eş Başkanı @xemrexxx in yeni puan durumu öncesi tüm dengeleri değiştiren oyları
avrupa yakası 10
yaprak dökümü 10
içerde 4
Seni engelliyorum. Haberin olsun. Gerçekten sinirlendim şu an. Çok ciddiyim.Resmen tarih yazdım
KesinlikleResmen tarih yazdım
Eeee yuhSeni engelliyorum. Haberin olsun. Gerçekten sinirlendim şu an. Çok ciddiyim.
Finalde 5 puana indirecektik başkan puanlarını. Kendisine de söyledim ama tabi ki hür iradesi. Ben de hoşnut değilim bu şekilde puan dağılımından ama istediği gibi oylayabilir.Ya Oha ama Serhan bu kadar da puan farkı koymamalısın bu ne ya.
Haketti sahnesi bence çok zayıftı diğer ikisine göre
Ben de ona yaptım. Bilerek böyle yapmıyorsa ne diyeyim. Engelledim gitti.
Gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyormuş..@xemrexxx adamın dibi misin
Finalde 5 puana indirecektik başkan puanlarını. Kendisine de söyledim ama tabi ki hür iradesi. Ben de hoşnut değilim bu şekilde puan dağılımından ama istediği gibi oylayabilir.
Valla elenirsem oy falan da kullanmam küsura bakma maalesef. Bana bilerek yapıyor gibi hangi yarışma olsa en düşüğü bana veriyor.Finalde 5 puana indirecektik başkan puanlarını. Kendisine de söyledim ama tabi ki hür iradesi. Ben de hoşnut değilim bu şekilde puan dağılımından ama istediği gibi oylayabilir.
İlk haftayla yarı final haftası bir değil 😉İlk hafta da bana 1 diğerlerine 10 verdi. İlk başta ses edilmesi gerekiyordu. O zaman susanlar şuan kanusmamali