Emre Ozansoy
Moderatör
Mersi cnm
Evrim reyis hangisiyle yakışıyor bakalıjm @vadikızı nın herifi mi kapacak @alperuz & @Dosi ninkini mi @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem @The_Erinch @DarkLegenD @eskici @RevaN @serhatt
Hiç biriyle yakışmıyor çirkin ecünnüEvrim reyis hangisiyle yakışıyor bakalıjm @vadikızı nın herifi mi kapacak @alperuz & @Dosi ninkini mi @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem @The_Erinch @DarkLegenD @eskici @RevaN @serhatt
EvYas >>>Evrim reyis hangisiyle yakışıyor bakalıjm @vadikızı nın herifi mi kapacak @alperuz & @Dosi ninkini mi @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem @The_Erinch @DarkLegenD @eskici @RevaN @serhatt
Okadar boş vaktim olduğu için bu aralar instagram ve twitterda dolandımda;insanlar harbi harbİ Nisayı tartışıyor; ortadan ikiye bölünmüş bir şekilde.
Bu arada dün gene acun ekstraya bağlanıp fırçamı atmış @Emre Ozansoy ; ekstrada hayatında ilk kez ilk 5 içinde günlerdir.. olan panoramaya oluyor.
Mertle yakışırlar ama bir ipte 2 canbaz olmaz. İkiside dominat çünkü birbirlerini parçalarlar.Evrim reyis hangisiyle yakışıyor bakalıjm @vadikızı nın herifi mi kapacak @alperuz & @Dosi ninkini mi @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem @The_Erinch @DarkLegenD @eskici @RevaN @serhatt
evet; sercan mı yoksa berkan mı daha antipatik diye oylama yapmış furkan oda böyle saçmalıklara ne gerek var diyerek bağlanmışYine mi bağlanmış. 😱 Bilmiyordum, bakayım bir. Ama dediğin gibi tarihinin en iyi günlerini yaşıyor hem Surviror, hem Ekstra.
evet; sercan mı yoksa berkan mı daha antipatik diye oylama yapmış furkan oda böyle saçmalıklara ne gerek var diyerek bağlanmış
Sercan'ı sana benzetiyorum... Boşu kuvvetli. @Maskeli Fedai
Diskalifiye değil şampiyon olacakNisa diskalifiye olacak mı
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösteriyor işte