Pentagon 'UFO' Görüntülerini Resmen Yayınladı!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
Y3QjZf.jpg

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, 2004-2015 yılları arasında ABD Donanmasına ait pilotların görev sırasında karşılaştıklarında kayda aldıkları, tanımlanamayan uçan nesnelere (UFO) ilişkin görüntüleri resmen yayınladı.

Pentagon, UFO olarak adlandırılan tanımlanamayan uçan nesnelere ilişkin üç ayrı video yayımladı. İlk görüntü 14 Kasım 2004 tarihinde F-18 savaş uçağının kamerası tarafından kaydedilirken, ikinci ve üçüncü video ise 21 Ocak 2015 tarihine ait.

Bu üç videonun yıllar önce internete düştüğünü belirten bir Pentagon sözcüsü, bunların gerçek olup olmadığı ya da daha fazla benzer görüntünün olup olmadığına ilişkin kamuoyunu aydınlatma amacıyla görüntülerin resmi olarak yayımlanmasına karar verildiğini belirtti.

2004 yılına ait görüntü daha önce New York Times gazetesinde yayımlanmıştı, Pentagon'un resmi olarak bu üç görüntüyü doğrulaması daha önce gazetede yayımlanan bu görüntülerin gerçek olduğu da doğrulanmış oldu.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Video ürkütücü. Virüsten ölseydik keşke falan dedirtecek galiba bu 2020 bize.:A

Kayda değer ciddiye almaya değecek bir şey değil. Şu kasvetli günlerde insanları heyecanlandırmak adına yapılan olaydan ibaret. Dünya dışı yaşam elbette ki var, olmaması imkansıza yakın bir şey ama o yaşamın şu görüntüler ya da benzerleriyle alakası olma ihtimali yok gibi bir şey. Rusya ya da Kuzey Kore veya başka gizli projeleri olan bilmem kimlerin bilmem ne araçlarıdır kim bilir.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Kayda değer ciddiye almaya değecek bir şey değil. Şu kasvetli günlerde insanları heyecanlandırmak adına yapılan olaydan ibaret. Dünya dışı yaşam elbette ki var, olmaması imkansıza yakın bir şey ama o yaşamın şu görüntüler ya da benzerleriyle alakası olma ihtimali yok gibi bir şey. Rusya ya da Kuzey Kore veya başka gizli projeleri olan bilmem kimlerin bilmem ne araçlarıdır kim bilir.

Şaşırtıcı. Senden daha karamsar bir mesaj bekliyordum. :A @Dosi

Bilmiyorum, bu konularla ilgilenenlerin yorum yapması daha doğru olur fakat neden şimdi açıkladılar?

Basit bir canlının yaşadığını ve yalnız olmadığımızı tahmin ediyordum ama bu... Bilgi akışını beklemekte yarar var.

Son dönemde bir pozitif oluyorum bir yerin dibine gömülme psikolojisi, ben de çözemedim ama bahardandır :A

Ama bu mesajına alıntı bildirimi gelmedi mesela, artık ne kadarı tesadüfi ne kadarı kaotik şeylerle alakalı orası sizlere kalmış :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bırak karamsarlığı, kafaya takmamış bile. :A Dış güçler diyip işin içinden sıyrılmaya çalışmış ama yemedim şahsen, bunda bi' iş var ama neyse. :A

Bu arada gerçekten dünya gözüyle dünya dışı medeniyetin varlığını görmeyi çok isterdim. Ama yüzlerce binlerce senedir görülmemiş, neden bizim dönemde görülsün. Mesaj yollama olayından ancak bir umut, o bile en yakın galaksiye bilmem kaç bin ışık senesinde ulaşıyorken üstelik.

Bir gün eğer dünya dışı medeniyet dünyaya uğrayacak olursa çok büyük ihtimalle bundan kimsenin haberi olmayacaktır birkaç saniyede herkes toz duman haline geleceğinden dolayı.

Bırak karamsarlığı, kafaya takmamış bile. :A Dış güçler diyip işin içinden sıyrılmaya çalışmış ama yemedim şahsen, bunda bi' iş var ama neyse. :A
@Tolstoyevski bu aralar pek bi durgun, normalde böyle konularda yaptığı analizler meşhurdur ancak son zamanlarda karamsarlık içeren hiçbir konuda gözükmemekte kendisi :A

Bu arada görüntüler yeni sandım. 2015 yılının görüntülerini uplatmışlar. Ne saçma olay:A

Bu arada gerçekten dünya gözüyle dünya dışı medeniyetin varlığını görmeyi çok isterdim. Ama yüzlerce binlerce senedir görülmemiş, neden bizim dönemde görülsün. Mesaj yollama olayından ancak bir umut, o bile en yakın galaksiye bilmem kaç bin ışık senesinde ulaşıyorken üstelik.

Bir gün eğer dünya dışı medeniyet dünyaya uğrayacak olursa çok büyük ihtimalle bundan kimsenin haberi olmayacaktır birkaç saniyede herkes toz duman haline geleceğinden dolayı.
Belki de dostturlar :A
Ya zaten koca evrende tek dünya üzerinde yaşam olduğunu düşünmek çok saçmaydı hiç şaşırmadım :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Son dönemde bir pozitif oluyorum bir yerin dibine gömülme psikolojisi, ben de çözemedim ama bahardandır :A

Ama bu mesajına alıntı bildirimi gelmedi mesela, artık ne kadarı tesadüfi ne kadarı kaotik şeylerle alakalı orası sizlere kalmış :A
@Tolstoyevski bu aralar pek bi durgun, normalde böyle konularda yaptığı analizler meşhurdur ancak son zamanlarda karamsarlık içeren hiçbir konuda gözükmemekte kendisi :A

Virüs sonrası bu adam çok değişti, kendisinin üzerinde çeşitli analizler/testler yapılmalı. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking