Bitiğim..Aycan da ağlıyor hahaha @Maskeli Fedai bize gülerken seninki de aynı duruma düştü @Sherlock
Nisa'yı sevmeme rağmen ben bile gıcık oldum kıza. Ağzına 2 tane çakasım var.
Antep fıstıklısı dışında hepsini severdim. @DosiKakaolusu ve Antep fıstıklısı da güzeldi, vanilyalısı çok düzdü sevmezdim. Bizim buradaki bakkallar, marketler alıyordu genelde ya. Bakkaldan bakkala değişiyordu demek ki.
Ben AŞK101 dönüyorum. Diziyi bitireceğim.
Çok sallamasyon bir yorum okudum aşırı sallama ama istemsizce nedende olmasın diyorum
Hep de bir bahanesi var. O zaman dondurmamı kim yedi diye zırlamasın. Oyundaki arkadaşlarına destek olmuyorsa dondurma yemeye de hakkı yok kusura bakmasın.arkada bu durum olmuş ondan böyleymiş
Daha önce de demiştim, Berkan oradaki en başarılı erkek yarışmacı. Bu kadar az destek alması çok üzücü böyle bir performansa.
SIRA | YARIŞMACI | PUAN |
---|---|---|
1 | Barış Murat Yağcı | 129 |
2 | Nisa Bölükbaşı | 104 |
3 | Berkan Karabulut | 99 |
Beter ol pis kütük Nisa reisimiz toparlanacaktır ama senin Aycan her geçen gün daha kötüye gidecekBitiğim..
Berkan'ın sonradan gelmesini de hesapla.
SIRA YARIŞMACI PUAN 1 Barış Murat Yağcı 129 2 Nisa Bölükbaşı 104 3 Berkan Karabulut 99
çok sallama bir yorumNeymiş abi
Sonradan geldiği için böyle benceDaha önce de demiştim, Berkan oradaki en başarılı erkek yarışmacı. Bu kadar az destek alması çok üzücü böyle bir performansa.
Hep de bir bahanesi var. O zaman dondurmamı kim yedi diye zırlamasın. Oyundaki arkadaşlarına destek olmuyorsa dondurma yemeye de hakkı yok kusura bakmasın.
Kimse kazandığı ödülü getirip benimle paylaşacak değil. Ben ne gördüysem onu söylerim.
Berkan'ın sonradan gelmesini de hesapla.
Çok beklersinBeter ol pis kütük Nisa reisimiz toparlanacaktır ama senin Aycan her geçen gün daha kötüye gidecek