Plan olurTuzak kurmam plan yaparım @kerem
Reyting dip yapar
@xBUGRAx @xemrexxxRock olsun ya akustikte baktım çok seçenek yok, şarkıların daha kötü yorumlanmış şekli akustik arkadaşlar... Lütfen bu hatadan dönelim dostlar.
@xdragxx @denizz19 @xBUGRA @xxemrexxx @vadikızı @eskici @AteşBöceği @Emre Ozansoy @alperuz
Sonuc olmadımı yap sende cnmKerem dizime çarptırdı ben kanal d değilim son dakikada fikir değiştirecek
Rica etmişsin, kırmak olmazRock olsun ya akustikte baktım çok seçenek yok, şarkıların daha kötü yorumlanmış şekli akustik arkadaşlar... Lütfen bu hatadan dönelim dostlar.
@xdragxx @denizz19 @xBUGRA @xxemrexxx @vadikızı @eskici @AteşBöceği @Emre Ozansoy @alperuz
Okadar efsane dizi dağıttınız birazda siz alınHayat Bilgisi bir Show TV dizisidir, Kanal d bölümleri benim için yok hükmünde, siliktir. Bizim 1.bölümümüz 20.bölümdür. NOKTA.
Çok güzel rocklar var Duman'da.Aynen çekeceğim oyumu.
Oyyy ölürüm.Rica etmişsin, kırmak olmaz
Hayır kurumu gibi verdik elimizdekileri..Okadar efsane dizi dağıttınız birazda siz alın
Bence hiç fena değildi bol bol dinledim.Mustiyle şarkısı felaketti konserde efsane şarkılarınıda düet edip batırmış
Çok teşşekkür ediyorumİnşallah. Senin totonla doldurduğun alanı başka kimse dolduramaz çünkü
Yabancilara ver en iyisi.Aynen çekeceğim oyumu.