Cemal daha çok röportaj sırasında ağlıyor. Bu şımarık her oyunda bunu yapıyor.O bir Cemal 2 .
Cemal daha çok röportaj sırasında ağlıyor. Bu şımarık her oyunda bunu yapıyor.O bir Cemal 2 .
Nisa, Barış’a “Survivor'a neden geldin?” der ama Barış her seferinde Nisa’yı teselli eder... @The_Erinch @vadikızı
Yasin de çok sinsi ya. Bu hafta duruldu sırf Barışın SMS'ni yükseltmemek için. İlk defa seyirciye 1. Olmadığı için trip atan birisini gördüm. Ama en güzel stratejiyi Barış yapıyor. Sakin kalarak. Ben adamo taktir ediyorum. Arkadaş bu bir yarışma. Ne yaparsan yap orada hayatta kal. Adam da öyle ya da böyle yapıyor işte.
Her kese bir sebeb buluyorum da Merti 1. Yapan insanlara bir sebeb bulamıyorum.
Ünlüler takımı o kadar sevilmiyor ki, her hafta 1. Değişiyor. Kimin boş vakti varsa oy atıyor. Bu sistemle hep ünlülerden gider yarışmacı.
Eminim gönüllülerde 3. Olan ünlülerde 1. Olandan daha yüksek SMS alıyordur.
O berbat salıncağı bile 1. Yaptılar. Hani göz var, gerçekten ünlülerinki daha iyiydi.
Bence Survivor izlerken at gözlüğü dağıtılıyor ve herkes takıyor farkında olmadan...
Çilekli hiç tatmadim. antep fısktikli vanilyali ve kakaolu oluyordu bakkalda bedava çıkanlarıda almiyordu elimizde patlıyordu bazen de 250 kruşa hesap ediyorlardi hahahhahah
işte bunu diyorum. Adam düşüncesini yazmiş orta yere ama hemen atlayıp barış için hep ayni muhabeti döndürmektesiniz. Sakin olNeden takılsın at gözlğü
işte bunu diyorum. Adam düşüncesini yazmiş orta yere ama hemen atlayıp barış için hep ayni muhabeti döndürmektesiniz. Sakin ol
Bücür cadımAşkım bile Nisa'dan daha olgun hal ve hareketler sergiliyor. @xemrexxx @eskici @The_Erinch @vadikızı
Bu şekilde hayatta şampiyon olamaz. Hani elenen İstanbula gelse anlayacağım, zaten Dominikteler. Otur işte oturduğun yerde.
Eskiden alıyorlardida son 2 seferde gittiğimde almamaya başladılarKakaolusu ve Antep fıstıklısı da güzeldi, vanilyalısı çok düzdü sevmezdim. Bizim buradaki bakkallar, marketler alıyordu genelde ya. Bakkaldan bakkala değişiyordu demek ki.
Aşkım bile Nisa'dan daha olgun hal ve hareketler sergiliyor. @xemrexxx @eskici @The_Erinch @vadikızı
Eskiden alıyorlardida son 2 seferde gittiğimde almamaya başladılar
kakaolu sevmem ya, çok aşırı çikolatalısi fazla tatlı geliyor bana. Sevmiyorum