Doğum Günün Kutlu Olsun xBUGRAx!

Teşekkür ederim. :bhr: Bekliyorum. :Z
Hadi yine iyisin :A
tumblr_p82t7q7wRj1v6j58uo1_1280.jpg

• Harika
Reactions: xBUGRAx
  • Harika
Reactions: Angelica
@xBUGRAx doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum sana. :bhr: İyi ki doğdun, seviliyorsun. :Z Hediyelerin. :A

serkay-tutuncu-sevgilisi-nesli-alagil-ile-ilk-12893246_1063_amp.jpg

Güleç yüzünün gülmesi dileklerimle, böyle eğlenmeyi de unutma. :A

CourageousIckyGalapagostortoise-max-1mb.gif

• Harika
@xBUGRAx meslektaşım ve hemşerim... Nice yaşlar dilerim. Hayallerini gerçekleştirebileceğin ve hep güzel şeyler yaşayacağın bir yıl ve nice nice yaşlar dilerim :bhr:
Seninle sohbet herzaman çok keyifli oluyor. Birlikte nice goygoylara.
Telefonum biraz sıkıntılı, buyüzden 1 hediyeyle geldim ama 2si bir arada bir hediye :Z (Ercan'ı da sayarsak 3ü 1 arada :A)

• Harika
@xBUGRAx doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum sana. :bhr: İyi ki doğdun, seviliyorsun. :Z Hediyelerin. :A

serkay-tutuncu-sevgilisi-nesli-alagil-ile-ilk-12893246_1063_amp.jpg

Güleç yüzünün gülmesi dileklerimle, böyle eğlenmeyi de unutma. :A

CourageousIckyGalapagostortoise-max-1mb.gif

Çok teşekkür ederim canım güleyim artık. :bhr: :A Ah Be Güzelim harika çok beğeniyorum o şarkıyı Taşkın Sabah çok iyi düzenleme yapmış. :Z

• Harika
Reactions: Bully
@xBUGRAx meslektaşım ve hemşerim... Nice yaşlar dilerim. Hayallerini gerçekleştirebileceğin ve hep güzel şeyler yaşayacağın bir yıl ve nice nice yaşlar dilerim :bhr:
Seninle sohbet herzaman çok keyifli oluyor. Birlikte nice goygoylara.
Telefonum biraz sıkıntılı, buyüzden 1 hediyeyle geldim ama 2si bir arada bir hediye :Z (Ercan'ı da sayarsak 3ü 1 arada :A)

Çok teşekkür ederim canım. :bhr: Ben de çok keyif alıyorum. Gülben ve İzel daha ne olsun. :Z

• Harika
Reactions: Dosi