Azıcık olan kalitende burda gitmiş @serhatt
Ben ne dersem o!!? 1!?!1111!?@xemrexxx yüzünden .ss
Hani iffetliydin
Patronla öpüşmek suç mu .ssHani iffetliydin
seninki kırılır masacrenin kırılşmaz işteBenim ne kalpsizliğimi gördün 😔 kalpli kurabiyeyle geldim
Benim ne kalpsizliğimi gördün 😔 kalpli kurabiyeyle geldim
@MasacRE yusuf yusuf oldu birkaç güne geçerim onu sonra zirveye adım adım @The_Erinch @Emre Ozansoy @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Özgür @12.Adam @dreamy @eskiciPatronla öpüşmek suç mu .ss
@MasacRE yusuf yusuf oldu birkaç güne geçerim onu sonra zirveye adım adım @The_Erinch @Emre Ozansoy @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Özgür @12.Adam @dreamy @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 79324
Zor geçersin .ss@MasacRE yusuf yusuf oldu birkaç güne geçerim onu sonra zirveye adım adım @The_Erinch @Emre Ozansoy @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Özgür @12.Adam @dreamy @eskici
Yavaş gel biraz@MasacRE yusuf yusuf oldu birkaç güne geçerim onu sonra zirveye adım adım @The_Erinch @Emre Ozansoy @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @xBUGRAx @Özgür @12.Adam @dreamy @eskici
Gaza getirme şunu
Savaş mı istiyorsun@eskici ye kadar kesin geçerim sen ve @The_Erinch şüpheli yani 3.lüğüm garanti
Senden mi korkacamkorktun mu
SANANE BE ADAM
işe döndüğümde geçersin ; izinde olduğum için bu kadar yazıyorum@eskici ye kadar kesin geçerim sen ve @The_Erinch şüpheli yani 3.lüğüm garanti
bu savaşın ucu bana dokunur 🤪Savaş mı istiyorsun