İzlemiyordumsen bide sonradan geldin ne işin vardıysa artık
İzlemiyordumsen bide sonradan geldin ne işin vardıysa artık
duş alırkende kullandığını söylüyorlar 🤪Önümde TV açık, bir elimde telefon bir elimde laptop var abi.
Birce niye hiç destek Tweeti atmıyore.ssVücut iyi de yüzünü beğenmiyorum. Kuzenini de sevmem. (Birce)
Utanıyordur.Birce niye hiç destek Tweeti atmıyore.ss
Pis kenafir gözlü @xemrexxx .ss@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmakta @Maskeli Fedai @Sherlock @alperuz @Özgür @eskici @serhatt @vadikızı @The_Erinch
Nedense mesajlarin silinince gaza bastınTatlım kaç yıldır zirvedeyim peşindeki deniz marulu ve Çiğdem karadulu da bu konuda bana tehlike değil niye gaza basayım
duş alırkende kullandığını söylüyorlar 🤪
Kork benden benceBu @xemrexxx koca çenesiyle hepimizi geçer abi, hemen yanımda bitmiş geveze herif
Can'ı sevmiyor musun 😳 Hiç yakışmadı hiç...Ardahan, Yasin, Cemal Can ile yarıştığında destekliyorum.
Sonunda @xemrexxx in foyası çıktı ortaya yaşa sen @Dosi@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmakta @Maskeli Fedai @Sherlock @alperuz @Özgür @eskici @serhatt @vadikızı @The_Erinch
Boş yapmakta onun üzerine yok zaten @xemrexxx@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmakta @Maskeli Fedai @Sherlock @alperuz @Özgür @eskici @serhatt @vadikızı @The_Erinch
İzlemiyordum
@Emre Ozansoy D B S O Harfide varmış aycanın yazdığı ne çkar bundan
Home office çalışmaya başlayınca diyelim zaten mesai saatlerimiz de 10:0,-16:00 olacak 1 mayıs itibariyle savulun @Emre Ozansoy @The_Erinch @eskici @Sherlock @MasacRE @vadikızı @alperuz @DarkLegenD @Maskeli FedaiNedense mesajlarin silinince gaza bastın
Aycan'dan her şeyi beklerim. Televizyoncu, sunucu, voleybolcu, hentbolcu, ayak tenisçi, yapımcı, patron, dedektif Acun Ilıcalı'yı izlemeden bir şey demek doğru olmaz abla.
Teveccühün tatlımBoş yapmakta onun üzerine yok zaten @xemrexxx
Dişi Sherlock olmak bunu gerektirir 😎 @Sherlock
Unutturacaktı güya pis @Dosi