Sam Smith, Demi Lovato - I’m Ready

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
images (1).jpeg

Amerika'nın iki ünlü şarkıcısı Sam Smith ve Demi Lovato'yu bir araya getiren I'm Ready şarkısının klibi yayınlandı.

Şarkı Sam Smith'in yeni çıkacak albümü için hazırlandı. Upcoming Sam Smith albümü çok yakında raflarda yerini alacak.

Son düzenleme:
İlk defa duydum araştırayım dedim, ne demek istediğini anladım :A

Sam Smith önceden cinsel kimliğini bu kadar öne çıkarmıyordu. Şimdi hem kliplerinde hem de Instagram’da coşuyor. :A

Bende fark ettim. Son l1 yıldır böyle bu adam. Bence sanat adı altında yapmak istediklerini gösteriyor.:A @Ahmed 'im gelsede bi sanat dese.:bhr:

Bende Conchita Wurst'un adını hatırlamam ama böyle olaylarda ilk aklıma o gelir :F

Sam Smith deyince aklıma LA LA LA gelir ve bu kişinin Boy George den ilham aldığına eminim.

Klibe gelince Çok daha marjinal klipleri bildiğim için çokda dikkatimi çekmiyor ama şarkıyı dinledikçe seviyorsun orası kesin.

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Sam Smith deyince aklıma LA LA LA gelir ve bu kişinin Boy George den ilham aldığına eminim.

Klibe gelince Çok daha marjinal klipleri bildiğim için çokda dikkatimi çekmiyor ama şarkıyı dinledikçe seviyorsun orası kesin.

Şarkı konusunda bende katılıyorum. İkisininde sesine çok yakışmış iyi bir şarkı.:D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
@The_Erinch @Ahmed @Forumdash gibi yabancı şarkı yorumlayabilceklerin dışında klip için @serhatt @xemrexxx @Çiğdem @Maskeli Fedai @xBUGRAx konuya bekleniyorsunuz:A Tam hayallerinizde ki klip. Makyaj yapıp güreş tutmak:Z
İlk defa duydum araştırayım dedim, ne demek istediğini anladım :A

Sam Smith önceden cinsel kimliğini bu kadar öne çıkarmıyordu. Şimdi hem kliplerinde hem de Instagram’da coşuyor. :A

How do you sleep'ten sonra cozutmuş:A Temalı klipleri sevmiyorum.Sanırım ikon olma yolunda ilerlemek istiyor(b) Anası babası da destelıyormuş.

Şarkıyı pek sevmedim ama dinleyince beynimde döndü durdu:A Böyle teması olan şarkılarla kendine misyonlukk yukleyecekse daha iyişarkı yapmalı:X Şuan misyon şarkısı olara GAGA hala 1 numara:bhr: @Harunnn60