xBUGRAx
Emekli
Ben canlandırdım gözümde geçmiş olsun.Fantezi kısmını abarttım aslında o kadar da değil.
Ben canlandırdım gözümde geçmiş olsun.Fantezi kısmını abarttım aslında o kadar da değil.
2. ismimiz daha fena bence ona da bak. Hatta 1'e de bak işin ne.oyum @xemrexxx 'ye diğerleri kimdi bakmadım bile ilk açtığim foto onunki oldu ve gerisine bakmadim
Konuyu okumayada üseniyorum @Aserat
@DarkLegenD al oku konuyu, Emre'nin soyismi fotosuna kadar ifşa edilmiş daha dün merak ediyordun
@xemrexxx dururken hangi ünlü olursa olsun oyum Emre'ye2. ismimiz daha fena bence ona da bak. Hatta 1'e de bak işin ne.
Bu torpil yüzünden asıl parlak harcanıyor talihsiz bir hafta oldu.@xemrexxx dururken hangi ünlü olursa olsun oyum Emre'ye
Mahalle baskısı.
Tesir altında kaldık hepimiz, bu bölümün birincisi İLHAN...Mahalle baskısı.
Halk değerini verecektir.. Bu arada ilk kez kendi rızanla beğeni atmışsın.Tesir altında kaldık hepimiz, bu bölümün birincisi İLHAN...
Forumun kızlari @xemrexxx 'yi oylamış. sizin kimi beğendiğiniz önemsizBu torpil yüzünden asıl parlak harcanıyor talihsiz bir hafta oldu.
İlhan hatrına .ssHalk değerini verecektir.. Bu arada ilk kez kendi rızanla beğeni atmışsın.
Epey zevksizmiş forumun ecünnüleri .ssForumun kızlari @xemrexxx 'yi oylamış. sizin kimi beğendiğiniz önemsiz
Üçüde seni çok seviyor. Eminmisin zevksiz olduklarından?Epey zevksizmiş forumun ecünnüleri .ss