İyilik yapmak istiyorsan bas tam puanıSana da iyilik yaramıyor
İyilik yapmak istiyorsan bas tam puanıSana da iyilik yaramıyor
İyi hatırlattın oylarımı kullanayım bari bu gecedenİyilik yapmak istiyorsan bas tam puanı
hani bir kelime var ağızlarına sakız edenler var... "boşluktan" dır.
Ama nazar değmesin kapımızzz herkeseee açık
Canım arkadaşım harika oylarını bekliyorumİyi hatırlattın oylarımı kullanayım bari bu geceden
Höst Aycan bnmdir daha yeni @Maskeli Fedai ile @MasacRE ye haddini bildirdim bu konuda.' çok kudurduysan elimizde @serhatt var senin olsunaycan nisadan iyi bu hafta yeterli
İman bana gelir be bugüne Ka koskoca Emre...... Yumİmana gelmişsin, hayırlı olsun
Çok ısrar etti sahur bu gece ona konuğum hadi çüzSenin sahurla ne işin olur yalan söyleme bari
DefolÇok ısrar etti sahur bu gece ona konuğum hadi çüz
Höst Aycan bnmdir daha yeni @Maskeli Fedai ile @MasacRE ye haddini bildirdim bu konuda.' çok kudurduysan elimizde @serhatt var senin olsun
Havalara gel havalara .ssİman bana gelir be bugüne Ka koskoca Emre...... Yum
Sana Yasin düşüyor Al tepe tepe kullanHöst Aycan bnmdir daha yeni @Maskeli Fedai ile @MasacRE ye haddini bildirdim bu konuda.' çok kudurduysan elimizde @serhatt var senin olsun
@The_Erinch bu birde bunun gebermiş halı
Defederiz
demek dirilirse benim profil resmim gibi olacağım@The_Erinch bu birde bunun gebermiş halı
@Çiğdem le bunu evlendiricem ilk iş @Forumdash @serhatt @MasacRE @vadikızı @Maskeli Fedaidemek dirilirse benim profil resmim gibi olacağım