Emre Ozansoy
Moderatör
Sefiller
Süper uymuş
Şu Mertin o düşücek yok o bu şöyle demesinden bıktım usandım yaaa
Fragmanı izlemedim. Bakti Nisa ve Sercan reyting getirdi, şimdide buradan yürümekte sorsan bu tarz şeylere yer vermiyorlar prim yapmıyorlar @The_ErinchEvrimle mert üzerine fragman Acun @Dosi ye tokadı basmış
Klasik Mert cümleleri abla.
İstemem yan cebime koy misali Zeynepcim.Fragmanı izlemedim. Bakti Nisa ve Sercan reyting getirdi, şimdide buradan yürümekte sorsan bu tarz şeylere yer vermiyorlar prim yapmıyorlar @The_Erinch
Anlat Bakalım’ı yine ünlüler kazanmış ben izlemeye başladığımdan beri gönüllülerin kazandığını görmedim hiç kazandıkları oldu mu önceden @Emre Ozansoy
1 kere hatırlıyorum sanırım @Emre Ozansoy emrenin dişleri çıkıyordu dahaAnlat Bakalım’ı yine ünlüler kazanmış ben izlemeye başladığımdan beri gönüllülerin kazandığını görmedim hiç kazandıkları oldu mu önceden @Emre Ozansoy
Aşkım varken orada . Kıza L de; Leblebi diyor; anlatırkende nasıl ciddi.. sercanı dövecekdi neredeyse..fenaaaaAnlat Bakalım’ı yine ünlüler kazanmış ben izlemeye başladığımdan beri gönüllülerin kazandığını görmedim hiç kazandıkları oldu mu önceden @Emre Ozansoy
Çok kazanmışlarEvet, kazandılar 1 ya da 2 kere.
Aşkım baya iyi oynuyor o oyunu evetAşkım varken orada . Kıza L de; Leblebi diyor; anlatırkende nasıl ciddi.. sercanı dövecekdi neredeyse..fenaaaa
Çok kazanmışlar
+10 gene rahat alır bu akşam.
Bu oyunun ödülleri de iyi oluyor kazansalar doyarlar en azından ünlüler bedavadan yemek yiyor her haftaÖnemli olan parkurda kazanmaları.... (Parkurda da kazanamadılar...)