Bunlar mı hediye 😱 Bunlar ceza olur ancak banaTebrikler @serhatt Nice foruklu mesajlara diyelim
Hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 78840
Ekli dosyayı görüntüle 78841
Bunlar mı hediye 😱 Bunlar ceza olur ancak banaTebrikler @serhatt Nice foruklu mesajlara diyelim
Hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 78840
Ekli dosyayı görüntüle 78841
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz Her türlü kabul edeceksinBunlar mı hediye 😱 Bunlar ceza olur ancak bana
N*h ederimHediyenin iyisi kötüsü olmaz Her türlü kabul edeceksin
Tebrik ederim, nice kuduru dolu 50 bin mesajlara
Mersi şekerim, hediye istiyorumTebrik ederim, nice kuduru dolu 50 bin mesajlara
Bu mesajın oylamada önemli bir referans olacakN*h ederim
@xemrexxx benden taraf sana arşivinden yollasın bir şeyler Bende sana uygun hediye yok alınacakMersi şekerim, hediye istiyorum
Sen de her şeyi oraya bağlama, o kadar @xemrexxx mendeburuna karşı yanında oldum seni savundum .ssBu mesajın oylamada önemli bir referans olacak
Parlak hediye et Çağatayı falan@xemrexxx benden taraf sana arşivinden yollasın bir şeyler Bende sana uygun hediye yok alınacak
İyi hadi al sana ÇağatayParlak hediye et Çağatayı falan
Allah'ın belası daha güzel foto yok mu vere vere bunu mu verdin .ssİyi hadi al sana Çağatay
Göbeğine yatıp uyursun işte bunu da ben mi söyleyeyim sanaAllah'ın belası daha güzel foto yok mu vere vere bunu mu verdin .ss
Baklava seviyorum ben göbek değilGöbeğine yatıp uyursun işte bunu da ben mi söyleyeyim sana
Kaan'ım sağol, içimi titrettin yine 😍 😍 😍 😍 💋 💋 💋 💋
Canım canım çok teşekkür ederim, kutlaman yeter senin Umarım hiç bozulmaz@serhatt neşen hiç eksik olmasın canım Bizlerle birlikte nice nice mesajlara
Seninle senelerdir süren çok güzel bir arkadaşlığımız var. Umarım hiç bozulmaz.
Telefonum biraz sıkıntılı, tek hediye ile idare et
sana hediyem :
Geberesice bunak adam gibi hediyeler versene .ss
Adam yok sana layık o yuzden bulamadım. Hepsi sana 10 beden buyuk Beğenmene sevindimKudurdum başardın...
Adam yok sana layık o yuzden bulamadım. Hepsi sana 10 beden buyuk Beğenmene sevindim