Damien Duff
Favori Üye
Ben buna benzer dizi yazdım 1 bölüm sürdü
Ben buna benzer dizi yazdım 1 bölüm sürdü
O beğendiğin mesajı mı diyorsun övmemişim ki orda.Ay dur şok bi şey daha buldum.
Bu hayat bize neler yaptırmaz denilecek cinsten. @xBUGRAx 'in Star TV'yi övdüğü, @Forumdash 'ın Tuğçe Kazaz'ı savunduğu mesajları buldum. Ben şok @mrt-06 @dreamy
O beğendiğin mesajı mı diyorsun övmemişim ki orda.
Bıraksaydınız da geberseydi@Çiğdem sizin ailenin ufaklığının yazdığı diziyi okudun mu? @Forumdash abin dün burada kalp krizi geçiriyordu zor tuttuk @serhatt
Bıraksaydınız da geberseydi
Yoo nerde 😱Dün sana bi video yapmış gördün mü onu
Yoo nerde 😱
Gif bu safoz, video diyorsunGörmüşsün işte birde haberim yok diyorsun
Gif bu safoz, video diyorsun
@Çiğdem sizin ailenin ufaklığının yazdığı diziyi okudun mu? @Forumdash abin dün burada kalp krizi geçiriyordu zor tuttuk @serhatt
@Tolstoyevski Fakesiymiş @dreamy ayy bende yanına geliyorum @Forumdash abicim 😱 😱 😱 @Bully @kerem @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @Maskeli FedaiBıraksaydınız da geberseydi
@Tolstoyevski Fakesiymiş @dreamy ayy bende yanına geliyorum @Forumdash abicim 😱 😱 😱 @Bully @kerem @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai
Zor o biraz hoşt .ssİtiraz etme yırtarım ağzını
aaa yok artık .ss@Tolstoyevski Fakesiymiş @dreamy ayy bende yanına geliyorum @Forumdash abicim 😱 😱 😱 @Bully @kerem @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai
aaa yok artık .ss
Vlla @Tolstoyevski konusu ozaman @dreamy o oluyor @xemrexxx @ForumdashOlabilir. Komşusunun evine sarapya gezegeni deyip hikaye uydurmak falan. Kesin birinin Fake'i bu