Mesaj kutuna bakabildin mi?İlk katıldığı All-Star yanlış hatırlamıyorsam, o oyun denk gelmişti. Orada yakmıştım...
3T efsanedir, adam komik ve sempatikti, sonradan bozdu orası ayrı.Al birini vur ötekine...
Ben DNA bırakmam hiç biyere Kuru iftira
İzledim, tatlı buluyorum ben de Evrim'iBen de yakıştırıyorum artık onları. Şu videoyu izledin mi Evrim’in tavırları aşırı samimi.
Yok gııı cadoloz olan ÇiğdemSensin
@serhatt doğru muBen DNA bırakmam hiç biyere Kuru iftira
Onay merciğğğğ mi o Bana sorsana@serhatt doğru mu
Sen yaşlısın unutmuş olabilirsinOnay merciğğğğ mi o Bana sorsana
Ruh hastası olan da sensinYok gııı cadoloz olan Çiğdem
Of course@serhatt doğru mu
omega 3 alıyorum artık omega 3 diyebiliyorsam unutmamişimdirSen yaşlısın unutmuş olabilirsin
Çok teşşekkür ediyorumnRuh hastası olan da sensin
Aralık ayında oynanan Exatlon Cup'ta Damla ve Sema toplam sekiz kadından 6. ve 8. olarak final oyunlarına kalamadan elenmişler. Bora ve Hakan'da 5. ve 6. olarak elenmişler.
Ekli dosyayı görüntüle 79037
Şimdi anlaşıldı neden yarışmanın tv8 ya da acun.com'da yayınlanmadığı. Normalde türk yarışmacılar başarılı olsalar Acun instagram hesabından bile duyuru yapardı, yarışmacılar da aynı şekilde. En son exathlon cup 2'de türk takımı şampiyon olunca Meksika rövanş istedi ve böyle bir yola gidildi, herkes kendi bireysel performansını sergiledi bu defa ve maalesef başarısız olduk.Sema ve Damla şaşırtmadı, Parkurların Kraliçesi Nagihan olsa zirvedeydi..
Şimdi anlaşıldı neden yarışmanın tv8 ya da acun.com'da yayınlanmadığı. Normalde türk yarışmacılar başarılı olsalar Acun instagram hesabından bile duyuru yapardı, yarışmacılar da aynı şekilde. En son exathlon cup 2'de türk takımı şampiyon olunca Meksika rövanş istedi ve böyle bir yola gidildi, herkes kendi bireysel performansını sergiledi bu defa ve maalesef başarısız olduk.