Emre Ozansoy
Moderatör
Cemal Can ve Evrim'in daimi destekçisi olursan aynı eve bile taşınabiliriz, özkardeşim.
Ahah kurtarıcı olarak giren tipe bak Voleybol oyunundaki en rezil oyuncuydu be Mert
Şerlok beyciğime bak ps şov yapıyor Ybs'ci misin be adamEve bak, ikinci gün sayın Gs'li dostum evde Survivor düzenleyip gönderir seni. @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 79007
Aycan'ı bıraktın mı yoksa? sanki vazgeçtiğin yorumlarıni okudum
Kalplisine yine @Maskeli Fedai çökmüşse ben beyaz renkli küçük fincanı alayım bariNerede benim canım takımım ;seçin kahvelerinizi
Ekli dosyayı görüntüle 78984
@Dosi @Bully @Maskeli Fedai @alperuz @xemrexxx
@Dosi Yarına İsveç yöresinden gelecek bize
Yarın hamur işi yapacağım zaten Ramazan'dan ötürü. Birşeyler ayarlarımBekliyoruz @Dosi
Evrim'i seviyorum. Başka yerden vur
@alperuz yarınıda çıkardıkAycan'ı bıraktın mı yoksa? sanki vazgeçtiğin yorumlarıni okudum
Kalplisine yine @Maskeli Fedai çökmüşse ben beyaz renkli küçük fincanı alayım bari
Yarın hamur işi yapacağım zaten Ramazan'dan ötürü. Birşeyler ayarlarım
Bütün loserlar toplandı Şerlok beyciğim, bu ekibin kazandığı savaş yokUtku beyciğim bu karşılaşma 1 hafta boyunca oynansa yine kazanamaz bunlar.
Zaten mert de seviyor onun için oyuna girdiAycan'ı bıraktın mı yoksa? sanki vazgeçtiğin yorumlarıni okudum
Kalplisine yine @Maskeli Fedai çökmüşse ben beyaz renkli küçük fincanı alayım bari
Bütün loserlar toplandı Şerlok beyciğim, bu ekibin kazandığı savaş yok
Gördük bugünn ersin e yenildi babası yaşında @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenDKötü oynadığı bir şey görmedim, Aycan gibi beceriksiz değil reisim. @Maskeli Fedai @xemrexxx
Yine Aycan'ı tutuyorumAycan'ı bıraktın mı yoksa? sanki vazgeçtiğin yorumlarıni okudum
Mert & Evrim & CC üçlüsü çok korkunç bir üçlü, ezbere konuşmamak lazım.Ahah kurtarıcı olarak giren tipe bak Voleybol oyunundaki en rezil oyuncuydu be Mert
Evrim i halk destekliyor
Şerlok beyciğim de Nisa modunu açtı, taramalı tüfek gibi ateş ediyor
Ne konudaGizem'e ilk defa hak veriyorum, ben şok @xemrexxx
Kendini taşla sen .ssGördük bugünn ersin e yenildi babası yaşında @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD
@serhatt sen de gel ecünnü taşlıyorum