Senin yolunma vaktin geldi de geçiyor 😡
Hhaha işte sözüme uygun bir fotosunu koymuş nekadar benziyorKız terbiyemi bozdurma bana sensin erkek suratlı .ss
Senin yolunma vaktin geldi de geçiyor 😡
Hhaha işte sözüme uygun bir fotosunu koymuş nekadar benziyorKız terbiyemi bozdurma bana sensin erkek suratlı .ss
Uyumaya gitmiş galiba Neyse sabah görünce kudursunHediyeler çok güzel @serhatt
Adam gibi hediye ver bari .ss
Geberesice bunak adam gibi hediyeler versene .ssNeyse 50binlere hoş geldin @serhatt Çok düşünmeye gerek yoktu sana bu hediyeyi vermeyi
bu da hediyene tepkin Ve en özel anlarda kulanıcam sana
Neresi güzel be beş para etmezHediyeler çok güzel @serhatt
Kudurdum başardın...Uyumaya gitmiş galiba Neyse sabah görünce kudursun
Korona cadısı pakizenin genç versiyonu olsa ne yapardın @serhattGeberesice bunak adam gibi hediyeler versene .ss
Hahaha abicim @xemrexxx e bile hediye vermedi sana vermiş cevabına bak ayoll @Forumdash 😱 😱 😱 @eskiciGeberesice bunak adam gibi hediyeler versene .ss
Ayyy işte aşk bu sen anlamazsınHahaha abicim @xemrexxx e bile hediye vermedi sana vermiş cevabına bak ayoll @Forumdash 😱 😱 😱 @eskici
@Maskeli Fedai sen kutladınmı gerçi buraya gelmeye korkmusta olabilirsin
Güzel değil miAdam gibi hediye ver bari .ss
Nesi güzel be napçam onu parlak verGüzel değil mi
Başka adam mı kalmadı 😱
Bu kadar mı, gösterip vermemeye benzedi bu iş
Ayy aşkım sağol, senden iyi olmasın hepsi taş maşalllahTebrik ederim canım Allah çenene zeval vermesin. Bol bol yaz o güzel mesajlarını. @serhatt
Hediyelerini kesin beğenirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 78835
Ekli dosyayı görüntüle 78836
Ekli dosyayı görüntüle 78838
Ve ekstra olarak entrika kraliçesi.
Ekli dosyayı görüntüle 78839
Bunlar tabi ki iyi olacaklar. Olabildiğince güzel fotilerini koydum.Ayy aşkım sağol, senden iyi olmasın hepsi taş maşalllah
İdolüm Ender Argun'u da unutmamış olmana sevindim