Hic görmedim, bayadir yayinlanmiyor demek ki.Evet 'En İyi Ben Seçerim' isimli bir yarışmam vardı. Şuanki Hepsi Benim isimli yarışması benimkinin dizi versiyonu. Benimki ise fragman, film sahnesi, jenerik kamu spotu falandı
Hic görmedim, bayadir yayinlanmiyor demek ki.Evet 'En İyi Ben Seçerim' isimli bir yarışmam vardı. Şuanki Hepsi Benim isimli yarışması benimkinin dizi versiyonu. Benimki ise fragman, film sahnesi, jenerik kamu spotu falandı
Dahil olman konusunda iki cümle et ve sarkini paylasip herkesi etiketle. Bi ben geldim konusmasi yap sende.Benim şarkıyı gördün mü
Bende boşvermişliin içinde heycanlı ve tedirgin HBHosgeldin aramiza, senin burda yarismaci olmandan cok memnunum ve mutluyum. Sarkini da cok begendim, 90'lara damgasini vuran bir sarkidir "Cesaretin Var Mi Aska". Bol sans, umarim ilk yarisinda cok iyi sonuclar alirsin.
bu sadeliği puanında beklemıyorumBeğendim.
Hayır şakaydı ☺
evet sadece 1 sezon yayınlandı..Bu sarki benimin ilk sezonu zamanlarında.Hic görmedim, bayadir yayinlanmiyor demek ki.
Ben coktan kullandım bile @S.G.A.T.@Forumdash Sen Kara Sevda Sevmiyordun. Benim sahnem düşük vereceksen Hepsi Benim'e oy verme.
Ben coktan kullandım bile @S.G.A.T.
Ahahahha yaa keşke bu yarişmaya da katılsaydın bana böyle eğlence lazım @keremBen burada oy vermedim. Bizim sonuçlar erken açıklanacak. O yüzden son güne bırakacağım. Elimde kuzum olsun
O tarz konuşmalar yapmayı pek sevmiyorumDahil olman konusunda iki cümle et ve sarkini paylasip herkesi etiketle. Bi ben geldim konusmasi yap sende.
Ayıp etmişsin o zamanFırsatçılıkta üstüme yok.
@kerem ayağımda kul oldu ama kabul etmedim
Ayıp etmişsin o zaman
Kazanan olmadıktan sonra finalist olsan nolcakBen gelirsem finalist belli olacağı için diğerlerinin şansını düşürmek istemedim @Çiğdem
Kazanan olmadıktan sonra finalist olsan nolcak
Torunum da birinci olmuş Onla da yariştin mi? @dreamyFinale çıkıp sadece 1 kere kazanamadım. O yüzden bence hiç o mevzulara girme. Ben senin yeni yetme torununa benzemem. Direkt şampiyon olurum senin katılmanın anlamı kalmaz
Ayıp etmişsin o zaman
Hirs küpü bu Umut biliyorsun. Gelirse bütün eglenceyi berbat edecekti. Aman aman uzak dur dedim.Finale çıkıp sadece 1 kere kazanamadım. O yüzden bence hiç o mevzulara girme. Ben senin yeni yetme torununa benzemem. Direkt şampiyon olurum senin katılmanın anlamı kalmaz
Torunum da birinci olmuş Onla da yariştin mi? @dreamy
Hirs küpü bu Umut biliyorsun. Gelirse bütün eglenceyi berbat edecekti. Aman aman uzak dur dedim.
Jüri baskanligini sorgulamam gerekiyor herhalde.Defol git. Köpek ettim ayağımda ama yine de kabul ettiremedi @Forumdash
En azindan sarkini tanit. Ve hosbulduk falan de.O tarz konuşmalar yapmayı pek sevmiyorum