TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sanırım Survivor tarihinin en kötü atışlarına ve hızına sahip kadro bu senenin kadrosu. İçlerinde bir tane All Star aday adayı bile olabilecek yarışmacı yok. Acun her sene nasıl daha kötü kadro kurmayı başarıyor? Bu istikrar neye dayanıyor, bu konuda tebrik ederim.

• Beğendim
Reactions: Özgür
Barış ile Semih'in tarzları farklı ama ikisi de temelde aynı stratejiyle ilerliyorlar. Barış'ın yaptığı şey bana uymuyor. Ben o tarz adamları desteklemem. Umarım bu stratejisi işe yaramaz yani ne diyeyim ki :D
Ben de desteklemiyorum. Ama Semih yarıda ünlüler takımına geçti ve orada yalnız değildi. Bunun da etkisi olabilir.

Ama Barış yan tarafa gidip "abi gel beni çek yalnız oturayım" diyecek bir tip. :D

İsteseniz bu kadar şampiyon yapamazdınız Barış'ı , barakadan kovmalar olsun bugünden sonra Yasin'i korumak olsun , komedi gibi senaryo.

Nisa bitmiştir , zaten aklı başında izleyici anlıyordu ne olduğunu , geçmiş olsun diliyorum kendisine , bitirdi her şeyi.

İsteseniz bu kadar şampiyon yapamazdınız Barış'ı , barakadan kovmalar olsun bugünden sonra Yasin'i korumak olsun , komedi gibi senaryo.

Nisa bitmiştir , zaten aklı başında izleyici anlıyordu ne olduğunu , geçmiş olsun diliyorum kendisine , bitirdi her şeyi.
Olayı benim gib doğru sezmişin Nisa konusunda.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Şerlok beyciğimden muhteşem bir tespit... Kütük dostumun dediği gibi Barış'ı şampiyon yaptırmayacaksak herkesin Nisa reise destek olması şart :A

Nisa reis için SİNERJİ görseli hazırlanmalı Utku beyciğim, ancak bunun olabilmesi için hepimizin aynı safta birlik olması lazım. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Ben de desteklemiyorum. Ama Semih yarıda ünlüler takımına geçti ve orada yalnız değildi. Bunun da etkisi olabilir.

Ama Barış yan tarafa gidip "abi gel beni çek yalnız oturayım" diyecek bir tip. :D
Semih gönüllülerde Gizem ile ünlülerde Nagihan ile yakındı yanlış hatırlamıyorsam. Barış için de bir tek Evrim'i sayabiliriz şu durumda. O zaten ünlülerden geldi, orada da kimseyle anlaşamadığını biliyoruz :A

Semih gönüllülerde Gizem ile ünlülerde Nagihan ile yakındı yanlış hatırlamıyorsam. Barış için de bir tek Evrim'i sayabiliriz şu durumda. O zaten ünlülerden geldi, orada da kimseyle anlaşamadığını biliyoruz :A
Yattara ve Yunus da vardı. Yunus eleneceği hafta kavga etti sadece. :D Ayrıca Semih hiç acınacak hale düşmedi. Hatta baskındı. :D Damla da sürekli uğraşmazdı Semihle birebir.

Nisa reis için SİNERJİ görseli hazırlanmalı Utku beyciğim, ancak bunun olabilmesi için hepimizin aynı safta birlik olması lazım. :A
Sen, ben @eskici ve @Özgür den oluşan 4 kişilik bir ekibimiz var sanırım şu an. @Maskeli Fedai ile @xemrexxx de meyilli gibi desteklemeye :A Zamanı gelince tüm Nisa destekçilerine avatarlarına Nisa'yı koymaya davet ediyorum... :A