The_Erinch
Favori Üye
Bnm entrikalarım daha başarılı be kıyas kabul etmem ortalıkta vadici bırakmadım çenemleBenziyorsunuz cidden huy olarak. Çene, entrika.
@Tolstoyevski gel bak kavga var birazdan, Gs-Fb derbisinde bile bulamazsın böyle kaos Hepimiz çekirdekleri hazırladık kavgayı bekliyoruz
Bir de Tuba fanı vardı.Bnm entrikalarım daha başarılı be kıyas kabul etmem ortalıkta vadici bırakmadım çenemle
O bir günlük bir şeydi, onun haricinde kötü oynadığını göremezsin
Ne zaman kötü oynadığını gördün abi
Sen boşver şimdi kumandanı hazırla @Tolstoyevski geliyorO bir günlük bir şeydi, onun haricinde kötü oynadığını göremezsin
Kaç tane vardı hepsini yolladım resmen survivor ımBir de Tuba fanı vardı.
Yok o çekirdek yemez..bir uğrayıp kaçacakda yazacakları yüzünden bizler kaçmayız inşallah
Ya he he iyi ki bir laf buldunuzOynamadığı, trip attığı oyunları gördük.
Yasin ne boş yaptı be
Özgür şu meluna hak ettiği dilden konuşuyor Harbiden de Yasin gibi boş kendisiAynı sen.
@Tolstoyevski yine yok. Bu adamı kazanmamız lazım.
@Tolstoyevski gel bak kavga var birazdan, Gs-Fb derbisinde bile bulamazsın böyle kaos Hepimiz çekirdekleri hazırladık kavgayı bekliyoruz
Sen boşver şimdi kumandanı hazırla @Tolstoyevski geliyor
@Tolstoyevski kaosun kokusunu almış gelmiş hemen.
Kes la fetöcü aman vadici Ayyy karıştı @xBUGRAx ciÖzgür şu meluna hak ettiği dilden konuşuyor Harbiden de Yasin gibi boş kendisi
Beyler dağılalımŞu an zaten New York’ta kaosun ortasındayım, Marvel lobisinin bataklığına battık biraz mola vereyim dedim başka bir kaos bizi bekliyormuş meğer