Yarın 20'de 3.hafta konusu açılacak. Sahnelerinizi bekliyoruz. @xBUGRAx in şimdi seçeceği sahne de kullanım dışı olacak.
@denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt
Bu olsun bunlar dizinin her yerinden yararlanmaya çalışır şimdi.
Harika bak da sahne nasıl seçilir gör @ÇiğdemBu olsun bunlar dizinin her yerinden yararlanmaya çalışır şimdi.
Benim sahneme sarkılı olduğu için 1 puan verenler bu sahneye de 1 verir miydi acabaHaftaya ki sahnem. @Çiğdem @phoebebuffay
Yarışma senin Ama bence son 5-6 yarışmacı kalana kadar ilk 3'e final puanı dağıtılsın, bir zararı yok. Daha çok final puanı, daha çok mutluluk.Gelecek haftadan itibaren sadece ilk 2 final puanı alsın? @Bully
Sana bir şey kabul ettirme zorunluluğumun olduğunu sanmıyorum.@serhatt 'a düşük verdin. W adi'yi bizden üstte tuttun. Kabul edilemez şeyler bunlar
Bu sahne var daha kullanmadigimTam @phoebebuffay'lık sahne. Nasıl bu hafta unutmuş bu sahneyi anlamadım.
Ben hakim değilim yarışmalara hep ilk haftalarda elendiğim için. 7 yarışmacı kaldı, 2 hafta sonra yaparız. Ben uyuyorum. İyi geceler herkeseYarışma senin Ama bence son 5-6 yarışmacı kalana kadar ilk 3'e final puanı dağıtılsın, bir zararı yok. Daha çok final puanı, daha çok mutluluk.
Ramazan geliyor yeni bölümler 22.00 gibi başlamalı.Pardon BŞB ile çakışıyormuşuz. Yayın saatimizi sabit olarak 20:30 olarak değişelim. Öyle de kalsın. Yarın sahne gönderme saati 20:30. Konuyu bekleyin.
@xBUGRAx nin elediği sahne@denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt
Konuşuruz onu yarın konuda.Ramazan geliyor yeni bölümler 22.00 gibi başlamalı.
İkisini birlikte paylaşınca karışıyor. Aklıma gelmişti. Yarın paylaşacağım zaten geneli. 1 puanın var diye biliyorumToplam final puanlarını da paylaşsaydın keske kimin kaç final puanı var diye. Neyse onu yarın ki konuda paylaşırsın.