İnşallah ikisi de elenir@serhatt ın sahnesinde şey dısında ne vardı kı
@Silinmiş Üye İçerdeden nasıl düştü @denizz19 bataklığına ben ona şaşırdım
İçerde varken Bizim Hikaye de nedir
İnşallah ikisi de elenir@serhatt ın sahnesinde şey dısında ne vardı kı
@Silinmiş Üye İçerdeden nasıl düştü @denizz19 bataklığına ben ona şaşırdım
Bunu yeni mi anladın 😱@sokak sanati oylamayı tersten yaptığını farkettiğini özelden bildirdi. En iyi puanı en üstteki diziye denk geliyor.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Erkek suratlı ecünnüne göreydi vadi @batuhankaralarBen de 1 verdim @Çiğdem
@sokak sanati oyları ters etkiyle verilmiş bence aksini düşünmüyorum
@serhatt elenecek, öyle gözüküyor
2 rakibi varken 8 küsür alıyor olmasa en az 14Yakında 20'lere çıkacağız Senin Zümrüdüanka tek başına 12-13 alsın da görelim
Yaşasın ahl*ksızlık yazardım da ceza yerim diye yazmıyorum
Açma o şom ağzını .ss@serhatt elenecek, öyle gözüküyor
Aynaya bakmayı bırak artıkErkek suratlı ecünnüne göreydi vadi @batuhankaralar
Hakkını vermişsin neyse ki Umudum. Öpüyorum seni. 😘 @sokak sanati
Ayrıca karışık gelmesi normal çünkü zaten bu özel bir teknik. Klasik çekim de yapabilirlerdi ama bu tarz yeni teknikler sahnenin duygusunu daha çok yukseltebiliyor ki diziler hep klasik çekim teknikleriyle çekilirken bence yeni teknikler ve tarzlar iyidir. Tekrar açıklayıp noktayı koyayım.
Kimse beğenmedi oyları, şaşırmıyorum artıkın
Oy toplamana müdahale edeceğim. Bu durum böyle devam edemezOlay ne. 😱 Ben hiç 1. Olamadım ki neye el koyuyorsunuz. Niye beni hep engellemeye çalışıyorlar. @Maskeli Fedai @Çiğdem @Yiğitt
Senin oylarına itiraz ediyorum, 1 ne zamandan beri tam puan oluyor ben 7 puanımı istiyorum @S.G.A.T.Kanka oyları tersten verdiğim için 2 puan verebildim
Bi şey değil
1'den iyidir en azından BŞB'de telafi ederiz
5 puan@S.G.A.T. sokak sanatının bana verdiği puan nedir şimdi ben anlamadım.
5-6 puana bile diss geldi yav, ula zaten tam puan 8Senin varlığınla yarattın pozitif etki yeter
Adam oy attıktan sonra fark ettiğini söyledi. Yapacak bir şey yok.Senin oylarına itiraz ediyorum, 1 ne zamandan beri tam puan oluyor ben 7 puanımı istiyorum @S.G.A.T.
Oy toplamana müdahale edeceğim. Bu durum böyle devam edemez
Hayal gücün kuvvetliymiş Karantina döneminde kim ne yapsın senin kasvetli Zümrüdüanka'nı2 rakibi varken 8 küsür alıyor olmasa en az 14