eşqım yazan ellerini yerim6 puan verdim, gözün doysun eşqım
eşqım yazan ellerini yerim6 puan verdim, gözün doysun eşqım
Burada ortam böyle Eyüpçüm Yarışmacı her türlü baskıya maruz kalır, önemli olan o baskıdan nasıl çıkabildiğinÜzüyorsun.
Kimse beğenmedi oyları, şaşırmıyorum artıkınYanii idare eder. Ama Avrupa Yakasının üstünde olsam iyiydi @alperuz
Baş jüri olarak el koyacağım bu duruma @sokak sanati
Zirve, "SOĞUK" oluyor biraz doğru söylüyorsun@alperuz bu ne kadar kalitesiz oylar alışmışsın tabi soğuk yalı dizilerine
Ben yine 4 puana rağmen fena değil dedim, bazıları 7 puan almasına rağmen diss atıyorKimse beğenmedi oyları, şaşırmıyorum artıkın
@serhatt ın sahnesinde şey dısında ne vardı kıCevabım Zaten Aşk-ı Memnu hatrına verdim 6 puanı
Adil oylamak durumundayım
Parlatıcıları pistten alabiliriz ama finalde Bihter Hanım tahtalıköyü boyluyor, ebedi olarak pistten ayrılıyor onu ne yapacaksın.
DoğruBen yine 4 puana rağmen fena değil dedim, bazıları 7 puan almasına rağmen diss atıyor
O şey dediğin şey sayesinde bugün burdasın@serhatt ın sahnesinde şey dısında ne vardı kı
@Silinmiş Üye İçerdeden nasıl düştü @denizz19 bataklığına ben ona şaşırdım
Baş jüri olarak el koyacağım bu duruma @sokak sanati
Ben de 1 verdim @Çiğdemİsim vermek istemiyorum ama 3 tane hain 1 puan verdi
Koca manyağı Bitterdi yalnız bir kocasıyla yatıyor bir Behlülle ahlaksız karıParlatıcı gibi akıl hastanesine düşmesinden iyidir. Koca manyağı sonunda delirdi
Ekli dosyayı görüntüle 78640
Sen bir daha benden iyi bi şey bekleme @sokak sanatiHaftanın iddialı yarışmacılarından @sokak sanati nın oyları
1. Yaprak dökümü (AliRıza amca son kez keyfimizi kaçırdı. )
2 Kara Sevda (Neslihan Kusursuz oynamış. )
3 Sevişme Sahnesi
4 Avrupa Yakası (Burhan ve Aslı kendinden igrendirdi. Ben bile dayanamadım. Yasemin iyi dayanmış )
5 Behlül Kaçar (Dizinin en sevmediğim sahnelerinden biridir kesinlikle )
6 Bizim hikaye (Çok karışık geldi sahne bana. Geçen hafta Yaparak Dökümü sahneside böyleydi. Ben replikle etkileyen sahneleri beğeniyorum sanırım. )
7 Kurtlar vadisi (Muazzam bir sahne. O sopayı tutup vurmak bir efsane yani. Bravo. )