Kütüklere karşı el ele
Kütüklere karşı el ele
Siz kendinie bakın bi kız gördüğünüz de ağzınızın suyu akıyorİki kuduruk bir bedende tam uymuşsunuz birbirinize, iyi bulmuşsunuz birbirinizi aferin (aynı anda övmeye ve gömmeye devam ) @Maskeli Fedai @serhatt
İki kuduruk bir bedende tam uymuşsunuz birbirinize, iyi bulmuşsunuz birbirinizi aferin (aynı anda övmeye ve gömmeye devam ) @Maskeli Fedai @serhatt
Aaa ama gerçekten yakışmısız @serhatt @Maskeli FedaiSiz kendinie bakın bi kız gördüğünüz de ağzınızın suyu akıyor
Kızlar için değerSiz kendinie bakın bi kız gördüğünüz de ağzınızın suyu akıyor
Bir de bize kuduruk dersin asıl kuduruk sizsiniz @ÇiğdemKızlar için değer
Biz sizin kadar abartmıyoruz ama ne olursa olsun, bu kudurukluğunuz için program bile yaptınız kendinize parlak takımı diyeBir de bize kuduruk dersin asıl kuduruk sizsiniz @Çiğdem
Abartmıyorsunuz çünkü ecünnülerin abartılacak yanlarını bulamıyorsunuz @ÇiğdemBiz sizin kadar abartmıyoruz ama ne olursa olsun, bu kudurukluğunuz için program bile yaptınız kendinize parlak takımı diye
Abartmıyoruz çünkü bu afetler için söylenecek tüm sözler kifayetsiz kalıyorAbartmıyorsunuz çünkü ecünnülerin abartılacak yanlarını bulamıyorsunuz @Çiğdem
Şu iğrençlik abidelerinin nesine hayransınız bilemiyorum. MİDEMİ BULANDIRIYORLAR.Abartmıyoruz çünkü bu afetler için söylenecek tüm sözler kifayetsiz kalıyor
Çıplak erkek olsaydı resimdeki methiyeler düzerdin amaŞu iğrençlik abidelerinin nesine hayransınız bilemiyorum. MİDEMİ BULANDIRIYORLAR.
Profilindeki gibi meselaÇıplak erkek olsaydı resimdeki methiyeler düzerdin ama
Şu iğrençlik abidelerinin nesine hayransınız bilemiyorum. MİDEMİ BULANDIRIYORLAR.
İşte bunlar cehennem odunu rahmetli babaannem öyle derdi @Maskeli Fedai @xemrexxxAbartmıyoruz çünkü bu afetler için söylenecek tüm sözler kifayetsiz kalıyor
Bunları beğenenlerde cayır cayır yanacakİşte bunlar cehennem odunu rahmetli babaannem öyle derdi @Maskeli Fedai @xemrexxx
Adminler arkamda istediğine şikayet et @ÇiğdemSeni şikayet edeyim de gör
Ağzınla itiraf ediyorsun yani, yönetimin taraflı olduğunu 😱Adminler arkamda istediğine şikayet et @Çiğdem
Kızlar için değer
Abartmıyoruz çünkü bu afetler için söylenecek tüm sözler kifayetsiz kalıyor
Şu iğrençlik abidelerinin nesine hayransınız bilemiyorum. MİDEMİ BULANDIRIYORLAR.
Kütük dostum nasıl da susturmuş ikisiniİşte bunlar cehennem odunu rahmetli babaannem öyle derdi @Maskeli Fedai @xemrexxx
Yooo Gayet de adil davranıyorlarAğzınla itiraf ediyorsun yani, yönetimin taraflı olduğunu 😱
Kim kimi susturmuş acaba .ssKütük dostum nasıl da susturmuş ikisini