"Hepsi Benim" sonuçlarında "Survivor" yorumlayacağız @Maskeli Fedai ile beraberSiz ne izliyorsunuz sayın admin?@Bully
Meliha Okur çok bilgili bir kadın, CNN Türk'ün kurucularından biriymiş hatta. Karşısına gelen 10 kişiden 8'i tutuk kalabilir. Ayrıca Merve de çok güzel, dupduru bir güzelliği var.Meliha Hanım'ın yorumları iyi ama Merve çok tutuk kalıyor.![]()
Evet binanın yeri, manzarası çok güzel biraz daha büyük olsaydı iyiydi.Meliha Okur çok bilgili bir kadın, CNN Türk'ün kurucularından biriymiş hatta. Karşısına gelen 10 kişiden 8'i tutuk kalabilir. Ayrıca Merve de çok güzel, dupduru bir güzelliği var.
Çektikleri stüdyo da Fox'un terası sanırım.![]()
Eskiden ayakkabı fabrikasıymış orası sanırım, yanlış hatırlamıyorsam.. Taaa TGRT FOX olurken okumuştum bu haberi ama, taşınmıştır belki.Evet binanın yeri, manzarası çok güzel biraz daha büyük olsaydı iyiydi.![]()
Aynı yer arada Google Maps ile geçerim önünden.Eskiden ayakkabı fabrikasıymış orası sanırım, yanlış hatırlamıyorsam.. Taaa TGRT FOX olurken okumuştum bu haberi ama, taşınmıştır belki.![]()
Yaparsın Aşkım'ım en az 5 almaya geliyorSurvivor 2020![]()