Valla hiç onu bekleme Havva geliyorİlk sezonları gibiyse iyi ben bunu destere gelince izleyeyim onla sana laf ata ata pancar motoru gibi bitirdi diye
Valla hiç onu bekleme Havva geliyorİlk sezonları gibiyse iyi ben bunu destere gelince izleyeyim onla sana laf ata ata pancar motoru gibi bitirdi diye
Tanrıçadan sonra güzel konu bulmuşlar bakalımValla hiç onu bekleme Havva geliyor
20.Bölüm
21.BölümKevın diye birisi ölmüş onun polisiye olayı hiç ilgimi çekmedi Luciferin saçının dağıttığı halleri güzeldi Şu polis adam çıplak şekilde bekleyip sivil birine yakalanması komikti
Kabilin mührü kalktı Chroneye aşık olunca, Lucifer hemen öldürür inş ayrıca Chronenin Lucifer varkan Kabile aşık olmasıda ayrı saçmalık
Chrone Lucifere aşık oldu için Lucifer kanamaya başlamıştı şimdide oyüzden Kabilin mührü kalkmış ama Lucifer bu bölüm kazanmaya çalıştı Chroneyi
Psikolog kadın ile konuşma sahnesi duyusaldı Chrone Evlenme teklifi kabul etti Kabilin
🤮 🤮 🤮 🤮
Baş kuduruk formunda yine @serhatt
Diğer konuda olan iltifağımızı satma hemen @Maskeli Fedai @xemrexxxBaş kuduruk formunda yine @serhatt
Bu akşamda aprlak çekimi var ben seçimlerimi gönderdim kaçırma @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhattBaş kuduruk formunda yine @serhatt
Umrumda değilsiniz
Yalan mıDiğer konuda olan iltifağımızı satma hemen @Maskeli Fedai @xemrexxx
Hahahah kudursun görüpte .ss
Kuru iftira