Ben Azere gıcık oluyorum ergenler istiyor diye diziye geldi şimdide ergenelr istiyor diye birden bire aşk yaşıyorlar diziden soğutuyor gerçekten#AzKar
#NehYam
#EfYam
İyice ergene bağladı dizi
Ben Azere gıcık oluyorum ergenler istiyor diye diziye geldi şimdide ergenelr istiyor diye birden bire aşk yaşıyorlar diziden soğutuyor gerçekten#AzKar
#NehYam
#EfYam
İyice ergene bağladı dizi
Ekiple kaynaşamadı ki adam, nasıl olsun.Ev bölümünde o yok sanırım
Soğutsa da izlemeye devam, yapacak bir şey yok.Ben Azere gıcık oluyorum ergenler istiyor diye diziye geldi şimdide ergenelr istiyor diye birden bire aşk yaşıyorlar diziden soğutuyor gerçekten
Çukur o Çukur değil ki. İlk değişim ilk sezon finalinde toplu katliamla başladı. 2. sezon ortalarında tamamen konu koptu. Yeni dizi başlayıp tutturmak yerine tutmuş dizinin reytinglerini kullanarak devam ediyorlar.
Senarist sanırım gördüğüm en kötü senarist yanı benim izlediğim dizilerin en kötü senaristi Ben ergenlerin yorumuyla senaryo yazan baska senarist kendi dizilerimde görmedim @xemrexxx @serhatt @keremSoğutsa da izlemeye devam, yapacak bir şey yok.
Daha ne kadar saçmalayacaklar bakalımBu haberi ilk sen duyurdun akşama yayıldı ortalığa @MasacRE @MEnes @xemrexxx @Turkuazz @kerem @serhatt @ömer karataş @eskici @Forumdash
Yeni sezonda bomba takviyelerle erkeklere döneriz gerekirse.
Ahlaksız .ss
nehir gitse efsun kalsa bile desteklemem efsun'u geç beni o yüzdenAaa sen doğru yolu bulmussun sıra @ömer karataş @MEnes de
Gidecek kalacak bellinehir gitse efsun kalsa bbile desteklemem efsun'u geç beni o yüzden
Kuduruk şey
Hayır
Aras'la sevgili olmadığı sürece hayırMerak etmiyormusun