Ben Azere gıcık oluyorum ergenler istiyor diye diziye geldi şimdide ergenelr istiyor diye birden bire aşk yaşıyorlar diziden soğutuyor gerçekten#AzKar
#NehYam
#EfYam
İyice ergene bağladı dizi![]()
Ben Azere gıcık oluyorum ergenler istiyor diye diziye geldi şimdide ergenelr istiyor diye birden bire aşk yaşıyorlar diziden soğutuyor gerçekten#AzKar
#NehYam
#EfYam
İyice ergene bağladı dizi![]()
Ekiple kaynaşamadı ki adam, nasıl olsun.Ev bölümünde o yok sanırım![]()
![]()
![]()
Soğutsa da izlemeye devam, yapacak bir şey yok.Ben Azere gıcık oluyorum ergenler istiyor diye diziye geldi şimdide ergenelr istiyor diye birden bire aşk yaşıyorlar diziden soğutuyor gerçekten![]()
Çukur o Çukur değil ki. İlk değişim ilk sezon finalinde toplu katliamla başladı. 2. sezon ortalarında tamamen konu koptu. Yeni dizi başlayıp tutturmak yerine tutmuş dizinin reytinglerini kullanarak devam ediyorlar.![]()
Senarist sanırım gördüğüm en kötü senarist yanı benim izlediğim dizilerin en kötü senaristiSoğutsa da izlemeye devam, yapacak bir şey yok.![]()
Daha ne kadar saçmalayacaklar bakalımBu haberi ilk sen duyurdun akşama yayıldı ortalığa![]()
![]()
@MasacRE @MEnes @xemrexxx @Turkuazz @kerem @serhatt @ömer karataş @eskici @Forumdash
Yeni sezonda bomba takviyelerle erkeklere döneriz gerekirse.
Ahlaksız .ss
nehir gitse efsun kalsa bile desteklemem efsun'u geç beni o yüzden
Gidecek kalacak bellinehir gitse efsun kalsa bbile desteklemem efsun'u geç beni o yüzden![]()
![]()
Kuduruk şey
Hayır
Aras'la sevgili olmadığı sürece hayırMerak etmiyormusun![]()
![]()
![]()