Oylarımı kullandım en iyi sahne benim sahnemle bir başka sahneydi
@sokak sanati heyecan var mı
@sokak sanati ve @serhatt la şimdi burada hesapşalaşım şarkıda @Yiğitt @Ahmed le hesaplastık @S.G.A.T.Gazapizm - Heyecanı Yok.
@Maskeli Fedai den 10 alırsın benden belliBeni diğerleri ile karıştırma. Zaten ortama ayak uydurup kavga etmek istiyordu canım hiç pimi çekme @serhatt
@Maskeli Fedai den 10 alırsın benden belli
@Maskeli Fedai Pusu yu neden sevmiyor biliyormusun çünkü Aşkı Memnu izlemiştir eski vadi bitince @S.G.A.T. @eskici @xemrexxx @serhatt @Bully@Maskeli Fedai ile uzun zamandır kavga etmiyordum. Düşük verirse çekeceği var
Şöyle şeyler söyleme etkileniyor sonra gerçekten.Beren Saat ile Nebahat'e düşük verirsen senaryolarını yakarım
Cesedini fındık bahçene gömmeye az kaldı .ss@sokak sanati ve @serhatt la şimdi burada hesapşalaşım şarkıda @Yiğitt @Ahmed le hesaplastık @S.G.A.T.
@Maskeli Fedai den 10 alırsın benden belli
Umut aramız son zamanlarda iyi oldu bozmak istiyorsun anlaşılan@Maskeli Fedai ile uzun zamandır kavga etmiyordum. Düşük verirse çekeceği var
Umut aramız son zamanlarda iyi oldu bozmak istiyorsun anlaşılan
Sonuna kadar kavga @Çiğdem
Bir gün herkes Aşk-ı Memnu izleyecek
Bana 2014 de pusu dönemleri özelden aşkı memnu paylaşıyordu bunuda ifşalıyayım nasılda pusu bittti @S.G.A.T. @sokak sanatiUydurma be