İşsizlik beynine vurmuş. Sadece bir hafta 0.35 farkla tek grupta zirveyi aldılar ama sonra hemen MD her şeyi geri aldı yani sen bakma ona.Sizin doktor hem günü hem haftalığı kaybetti işşiz adam öyle diyor
İşsizlik beynine vurmuş. Sadece bir hafta 0.35 farkla tek grupta zirveyi aldılar ama sonra hemen MD her şeyi geri aldı yani sen bakma ona.Sizin doktor hem günü hem haftalığı kaybetti işşiz adam öyle diyor
Osmanım eziyorİşsizlik beynine vurmuş. Sadece bir hafta 0.35 farkla tek grupta zirveyi aldılar ama sonra hemen MD her şeyi geri aldı yani sen bakma ona.
Benim tercihim değil ki bu yorum yapıyorum sadeceZevk size kaldıysa Birde eskici benim tercihlerime laf ediyordu aynada kendisine baksın
Sadece Total'de ki o da 1-2 reyting farkla.Osmanım eziyor
Ay o kimi beğeniyor zaten, pis kıskanç gacıÇukurovaya zürafa dizisi diyor başrolün adı Züleyha'ya
Sen bak önce aynada kendine muşmula .ssZevk size kaldıysa Birde eskici benim tercihlerime laf ediyordu aynada kendisine baksın
Ağzına sağlıkAy o kimi beğeniyor zaten, pis kıskanç gacı
Kesin buğrahanı kıskanıyor, yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Ağzına sağlık
Onu bende kıskanıyorum .ssKesin buğrahanı kıskanıyor, yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Benim tercihim değil ki bu yorum yapıyorum sadece
Anketde seçtiğin adamı diyorumSen bak önce aynada kendine muşmula .ss
20 bulur devam edecekmişSadece Total'de ki o da 1-2 reyting farkla.
Onu bende kıskanıyorum .ss
O zürafayı sevmiyorum Elçini seviyorum@Aserat ın dizisindekil gacılar senin zülüşe bin basar yalnız
Ay git sevme kimseyi, pis zevksiz şey seniO zürafayı sevmiyorum Elçini seviyorum
Yakışıklı adam yalan mıAnketde seçtiğin adamı diyorum
Hak edenleri seviyoruz @serhattAy git sevme kimseyi, pis zevksiz şey seni
En yakışıklısı programınAnketde seçtiğin adamı diyorum
Biliyoruz .ssO zürafayı sevmiyorum Elçini seviyorum
Hanzonun teki Ben yabancıya kuıllandımYakışıklı adam yalan mı
hak etmeyenleri diycektin galibaHak edenleri seviyoruz @serhatt