Sana Medet varAras da Barış da benim olacak
Sana Medet varAras da Barış da benim olacak
Hepiniz iffetsiz olduğunuz için aranızda tek iffetli olanı yani beni kıskanıyorsunuzNe edepsizliğinimi gördük 😱😱😱 @xemrexxx @eskici @Forumdash
Bu konuda en son @MasacRE seni korumus sonra oda kaçmıstı tekrar korurmu bakalım
Medet senin olsun sana o tipsiz yakışırSana Medet var
@xemrexxx i belki kıskanırız ama seni olmaz herhaldeHepiniz iffetsiz olduğunuz için aranızda tek iffetli olanı yani beni kıskanıyorsunuz
İmdaat diye bağırcam şimdi iftiralarından@xemrexxx i belki kıskanırız ama seni olmaz herhalde
O nasıl bir bagdastirmadir 2 defa okudum Polat İnciyi sevmiyordu istemeden birlikte oldu başka bi kadın vardı İnci olduğu için birlikte olamıyorlardı. Bu hikayeye bakarsak düzeltme yapayım. İnci=Nehir Leyla=Efsunkurtlar vadisi pusu da da polat hem inci hem leyla ile olmuştu efsun:inci nehir:leyla oluyor yani
Böyle daha güzel olacak.Dizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi oldu Arasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu @xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
Show TV'im ile bağlantılarım var artık.Bu haberi ilk sen duyurdun akşama yayıldı ortalığa @MasacRE @MEnes @xemrexxx @Turkuazz @kerem @serhatt @ömer karataş @eskici @Forumdash
Zaten ilkin de söylemiştim Efsun karakterini iyi bulduğumu sadece biraz daha alışmak lazımdı oyunculuğuna bu açıdan her bölüm daha fazla kattıAaa sen doğru yolu bulmussun sıra @ömer karataş @MEnes de
Helal olsun vlla ama keşke konusunu açsaydın cnm Ortalıkta yok diye açamam derseniz önemli olan ortalıkta yokken açmak mesala @Yiğitt eskiden Yiğite özel diye hiç duyulmamıs şeyleri ilk açardıShow TV'im ile bağlantılarım var artık.
@eskici Yardımına kossunİmdaat diye bağırcam şimdi iftiralarından
Ben izlemem@eskici de senin gibi izlesin diye
İnci'nin çocuğu da olmuştuO nasıl bir bagdastirmadir 2 defa okudum Polat İnciyi sevmiyordu istemeden birlikte oldu başka bi kadın vardı İnci olduğu için birlikte olamıyorlardı. Bu hikayeye bakarsak düzeltme yapayım. İnci=Nehir Leyla=Efsun
Senarist yakın zamanda açıklık getirecek nasıl olsa Boşuna kendimi yormiyim
Senaryo şöyle olsaydı iyidi be. Efsunla şimdilik birlikte olmayacaklardı.O nasıl bir bagdastirmadir 2 defa okudum Polat İnciyi sevmiyordu istemeden birlikte oldu başka bi kadın vardı İnci olduğu için birlikte olamıyorlardı. Bu hikayeye bakarsak düzeltme yapayım. İnci=Nehir Leyla=Efsun
Senarist yakın zamanda açıklık getirecek nasıl olsa Boşuna kendimi yormiyim
Diğeri ölücek gibi bebek kurtulurmu bilmemZaten ilkin de söylemiştim Efsun karakterini iyi bulduğumu sadece biraz daha alışmak lazımdı oyunculuğuna bu açıdan her bölüm daha fazla kattı
Zaten her dk peşimde@eskici Yardımına kossun
Haklısın büyük ihtimalli diziden çıkarılacakDiğeri ölücek gibi bebek kurtulurmu bilmem
Ev bölümünde o yok sanırımLanet olsun böyle şansa demiştir adam
#AzKar