Ben kendim yaparım
Dizide kendin yapamıyorsun oda ayrı bir soru işareti gerçekten niye öyle @ForumdashBen kendim yaparım
Forumdash yapar diyemıyor o yuzden Biliyor onu corbasız bırakmayacak kadar vicdanlı biri oldugumu @eskiciDizide kendin yapamıyorsun oda ayrı bir soru işareti gerçekten niye öyle @Forumdash
Dizide kendin yapamıyorsun oda ayrı bir soru işareti gerçekten niye öyle @Forumdash
Ben dizide oynamıyorumForumdash yapar diyemıyor o yuzden Biliyor onu corbasız bırakmayacak kadar vicdanlı biri oldugumu @eskici
tabi ki de
Ben dizide oynamıyorum
tabi ki de
Ben de yamaç değilim
Bende senarist değilim zaten Ama ben eskiciyim o çöpçü farkı anladınmı diyor Fark göremedim vllaBen dizide oynamıyorum
Sanki aliço da bi ara leğene mandal veriyordu diye hatırlıyorum @eskiciBende senarist değilim zaten Ama ben eskiciyim o çöpçü farkı anladınmı diyor Fark göremedim vlla
tabi ki de
Ben de yamaç değilim
Ne diyorsunuz be ne Yamaç’ı ne senaristiBende senarist değilim zaten Ama ben eskiciyim o çöpçü farkı anladınmı diyor Fark göremedim vlla
Ne dediğimizi bizde bilmiyoruz işte herzamankı gibi @ForumdashNe diyorsunuz be ne Yamaç’ı ne senaristi
Ne olmadığımızdan çok ne olduğumuza bakmalıyız bence nasıl sözNe dediğimizi bizde bilmiyoruz işte herzamankı gibi @Forumdash
Noldum demicen nolacam dicen @ÇiğdemNe olmadığımızdan çok ne olduğumuza bakmalıyız bence nasıl söz
Ben sizi tam çözemedim dahaGerçeklik görecilidir Biz bacımla aslında gerçeğiz ama yoğuz da dimi bacim @Çiğdem
Ben sizi tam çözemedim daha
Foruma bela olmus hayaletler olabilirizGerçeklik görecilidir Biz bacımla aslında gerçeğiz ama yoğuz da dimi bacim @Çiğdem
Pek hayalete benzer bir haliniz yokForuma bela olmus hayaletler olabiliriz