Senin de seçimlerin değişik bu aralarHafta bizim için çok kötü geçmişti ve en sevmediğimiz hatta @serhatt 1 verdiği kişiyi seçmiş anketde @ForumdashBu aralar abicim erkek seçimleri çok tartısılıyor
![]()
![]()
![]()
Senin de seçimlerin değişik bu aralarHafta bizim için çok kötü geçmişti ve en sevmediğimiz hatta @serhatt 1 verdiği kişiyi seçmiş anketde @ForumdashBu aralar abicim erkek seçimleri çok tartısılıyor
![]()
![]()
![]()
İçi geçmişler ordusu .ss
İyice bunadı .ssHafta bizim için çok kötü geçmişti ve en sevmediğimiz hatta @serhatt 1 verdiği kişiyi seçmiş anketde @ForumdashBu aralar abicim erkek seçimleri çok tartısılıyor
![]()
![]()
![]()
Seçimlerimi aserata yolladım gerçekten çok bayılacanız bir süpririzim olucak @serhatt @ForumdashSenin de seçimlerin değişik bu aralar![]()
Senide yanına çekiyordu dünkü adamı seviyor diyeİyice bunadı .ss
Haksız mıydım
Merakla bekliyorum
Pis yalancı .ssSenide yanına çekiyordu dünkü adamı seviyor diye![]()
Beklentiyi düşük tutuyorum yine de
bu
Aynen öyle yap Demirciğimi beğenmıyorBeklentiyi düşük tutuyorum yine de![]()
Bu 🤮bu
Demirciğimi beğenmeyen birisinArtık zevklerinden şüphe duyar oldum
İnş yabancıdır
![]()
Cidden mi kime inanacağımı şaşırdım. 😱
Beğenmedim hiç birini. İyi seçimler olmamış@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @denizz19 @vadikızı @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @eskici @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @Emre Ozansoy @MasacRE @dreamy @RevaN @MayısKralı @The_Erinch @Maskeli Fedai @yigit_00
Aksine ikisi tamamen farklı
Yorum yapmasan daha iyiydi ben diss'leri düzeltmeye gidiyorum.Beğenmedim hiç birini. İyi seçimler olmamış![]()
Herşey bu konuya yorum almak içindiyse git geri çek. Bu gece forumdaki son gecemiz değil nasıl olsa😉Yorum yapmasan daha iyiydi ben diss'leri düzeltmeye gidiyorum.![]()
Hayır onun için değildi tabii ki.Herşey bu konuya yorum almak içindiyse git geri çek. Bu gece forumdaki son gecemiz değil nasıl olsa😉