'Çukur' Evden Çekilen Bölümleriyle Ekrana Geri Geliyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,650
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Çukur' evden çekilen bölümleriyle Show TV'de ekrana geliyor!

fuzrZJ.jpg

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı; başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı ve 3 haftadır yeni bölümleri yayınlanmayan dizi ekranlara sürpriz bir dönüş yapıyor.

'Çukur' oyuncularının evden çektiği görüntülerin birleştirilmesi sonucu ekrana gelecek olan bölüm ile izleyicilerin özlemi sona erecek.

İzleyiciler yayınlanacak olan bölümde Yamaç'la ağabeylerinin arasınındaki gerilime Vartolu'nun dahil oluşu ile Karaca ve Azer'in gizli ilişkisinde yaşanacaklarını izleyecek.

'Çukur Evde' Pazartesi 20.00'de Show TV'de!​

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Tek çekim üzerinden konuşmalarla geçen bölümler yapılabilir. Eşkiya'ya ne zaman baksam bir masa arkasında toplanıp bir şeyleri hallediyor adamlar. Ciddi bir hazırlık olursa bence bir kaç bölüm idare edilebilir. Zaten bu tarz dizilerin sevenleri ne yapsanız izlerler. Evden masraf çıkmayacağı için normalde aldığı reytingin yarısı bile kabul görecektir.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Komedi dizisi neyse de, aksiyon dizisi nasıl rvden olacak. :A

Azer ve Karaca'nın ergen hayranlarını eğlendirmek için bölüm çekiyorlar 😱 Ramo için benzer şeyi düşünürsek Boz'u 2. bölümde öldürmemiz gerekiyordu, çok yanlış bir şekilde ilerliyorlar.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and alperuz
Bu işi ilk kez Gülse Birsel değil ÇUKUR yaptı. Youtube'deki yayınlanan tarihlere bakmanız yeterli. :)

Bu işi ilk kez Gülse Birsel değil ÇUKUR yaptı. Youtube'deki yayınlanan tarihlere bakmanız yeterli. :)
E Çukur bunu zaten 1 ay önce yapmıştı :A :A

Yahu orada canlı yayın açıp Instagram'dan konuşmuşlar senaryoluk bir şey yok ki. Jet Sosyete SENARYOYA BAĞLI KALARAK ve HERKESİN DİZİDEKİ KARAKTERLERİNİ CANLANDIRDIĞI bir bölümdü yani ALAKALARI BİLE YOK. Son kez diyorum yormayın beni. :A

• Olmamış
Reactions: mrt-06