Henüz nereler yok oldu bilmiyorum ama yavas yavas bakacam 5 binlik mesaj demek çok şey yok olduCanıma değsin iyi oldu ona @xemrexxx
Sen açığı kaparsın 1 haftadaHenüz nereler yok oldu bilmiyorum ama yavas yavas bakacam 5 binlik mesaj demek çok şey yok oldu
@MasacRE ile seni 20 sıralamanın dışına atma planı yaptık ama gel gör ki ne o, ne de ben ilk 20'ye bile girememişiz 😱 Utku bey ile ard arda dizilmişiz arada sadece 3 mesaj fark Ben haftanın yarısında yoktum ama tabi maalesef burada da hatice değil netice önemli ve biz kaybettik @Tolstoyevski @Sherlock20. sıra civarında kendimi göremeyince bir an liste dışı kaldım sandım. Alışkın değiliz üst sıralara tabii.
Geçen hafta da geçememiştik zaten, admin coştu bu ara durduramıyoruz adamı @bazinga@MasacRE ile seni 20 sıralamanın dışına atma planı yaptık ama gel gör ki ne o, ne de ben ilk 20'ye bile girememişiz 😱 Utku bey ile ard arda dizilmişiz arada sadece 3 mesaj fark Ben haftanın yarısında yoktum ama tabi maalesef burada da hatice değil netice önemli ve biz kaybettik @Tolstoyevski @Sherlock
Aynen, geçmeyi birak bizi 20nın dışına itmişGeçen hafta da geçememiştik zaten, admin coştu bu ara durduramıyoruz adamı @bazinga