destekçinde @xemrexxx se sahne benlik değilmiş evet
Melunun eline düştük sende destek olmuyorsun.
destekçinde @xemrexxx se sahne benlik değilmiş evet
Eski vadiyimi izledin 😱 😱 😱Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi 97 bölümü. Forumda yokken İzledim. @Çiğdem
Eski vadiyimi izledin 😱 😱 😱
Yapar manyak @Maskeli Fedai @Bully @xemrexxx@Maskeli Fedai test yaptı geçtim. Vadiyi izlemediğim bin pişmanım.
@xemrexxx 'de izlemiş niye şaşırdın bu kadar
@denizz19 ruhu seni ele geçirmişCanim sahneleri izleyerek ver. Diziye vermiyorsun sahneye veriyorsun oyu.
Bunları seviyorsun yanıBu hafta da geçsin Aşkı Memnu sevdiğim sahneler bitiyor. Full 1 vereceğim herkese
Ohaa izlediğine çok sevindim benim kara sevda izlerken senin sevinmen gibi düşünLaz Ziya'yı mi sordun yoksa Hüsrev Ağayı mı. Fotoda Hüsrev ağa. Sen izlediğine emin misin diziyi @Maskeli Fedai @Bully
3. hafta sonrası söyleşi yapacağım zatenOhaa izlediğine çok sevindim benim kara sevda izlerken senin sevinmen gibi düşün
Senle vadi sohbeti yapalım bir ara ve puanlarım olumluya döndüm @S.G.A.T.
Ohaa izlediğine çok sevindim benim kara sevda izlerken senin sevinmen gibi düşün
Beren, Kıvanç, Selçuk Yöntem güzel oynamışlar Allah için.Bunları seviyorsun yanı
3. hafta sonrası söyleşi yapacağım zaten
Vermek istediğim sorular var. Güzel kaos çıkacaktırAbartma..
Bi ara konuşalım Çikocum Arslan Beyimiz oldu Adnan Bey. Sende Aşkı memnuya başla
Efeyi puan için ertuğrul izliyor gibi kandırıyordun ama okadar değildir herhaldeOhaa izlediğine çok sevindim benim kara sevda izlerken senin sevinmen gibi düşün
Hüsrev ağa güzel tuzaktıEfeyi puan için ertuğrul izliyor gibi kandırıyordun ama okadar değildir herhalde
Efeyi puan için ertuğrul izliyor gibi kandırıyordun ama okadar değildir herhalde
@sokak sanati diyince insan bir düşünüyorHüsrev ağa güzel tuzaktı
Oooo çok iyi gelmiş bu hava değişimi sanaNerde o çocuk yaa. Özledik onu da @Reytinger 'ide @yatutarsa 'yıda
Yok be. Ezel'i bitirdim. Vadi'yi bitirdim burada yokken. Ezel'ide izledim bak sen bilmiyorsun bunu
Oooo çok iyi gelmiş bu hava değişimi sana