Anam şarkının türü RAP DEĞİL, sen hangi sıfatla kabul edebiliyorsun olmayan türü Kerem.maNga'nin her sarkisi rap degil ama Bir Kadin Cizeceksin bariz rap sarkisi. Recabi uygun ayarlanirsa secilebilir tabii ki.
Anam şarkının türü RAP DEĞİL, sen hangi sıfatla kabul edebiliyorsun olmayan türü Kerem.maNga'nin her sarkisi rap degil ama Bir Kadin Cizeceksin bariz rap sarkisi. Recabi uygun ayarlanirsa secilebilir tabii ki.
Malum forumumuz pek tekin bir yer değil, dışardan insanlar normal görmeyebilir.mrt-06 senmişsin meğerse sohbeti senle kesiyorum demelerindenmi korkuyorsun
Ay sen sus, i am Queen of Fav10. Herkese yön veriyorum.
Anam şarkının türü RAP DEĞİL, sen hangi sıfatla kabul edebiliyorsun olmayan türü Kerem.
Arkadaslar maNga fani oldugum icin söylüyorum, Bir Kadin Cizeceksin Rock+rap+hiphop sarkisi. Grubun solisti bizzat kendisi söylemisti zaten.Bilemiyorum, biz rap deyince direkt saf raplara koştuk. Her hızlı okunan şarkı rap oluyormuş o zaman.
@Ahmed şarkıyı elimden almıştı derdim o.Arkadaslar maNga fani oldugum icin söylüyorum, Bir Kadin Cizeceksin Rock+rap+hiphop sarkisi. Grubun solisti bizzat kendisi söylemisti zaten.
Siz zaten secmissiniz sarkilarinizi, ben coktan recaplarina göre ayarlayip yükledim. Derdiniz ne anlamadim.
Aaa şimdi anladım Rahatsız ederler diye @xemrexxx @sokak sanatiMalum forumumuz pek tekin bir yer değil, dışardan insanlar normal görmeyebilir.
Aynen birde Zonguldak insanı biraz şeydir..Aaa şimdi anladım Rahatsız ederler diye @xemrexxx @sokak sanati
Gecmis olsun, Saniser de iyi secim bence. O sarki kalsin simdilik.@Ahmed şarkıyı elimden almıştı derdim o.
Bu sefer ilk 3'teyim zaten inanıyorum.Gecmis olsun, Saniser de iyi secim bence. O sarki kalsin simdilik.
Senin spor salonunda bir olayın olmuş ben üçüncü kişi olarak okuyup yanlıs anlamıstımAynen birde Zonguldak insanı biraz şeydir..
Evet ben saf saf soyunma odasındayken adamın teki bana fazla samimi hareketler yapmıştı. Ondan sonra neden tutuculaştın diyorsun. @Silinmiş ÜyeSenin spor salonunda bir olayın olmuş ben üçüncü kişi olarak okuyup yanlıs anlamıstım
O yılan bir şekilde üste çıkabiliyor ya harbi.@xemrexxx Seçmiştir herhalde artık ,büyücü diye bosuna demiyoruz
Aaa işte yani artık kadın erkek fark etmiyor herkes dikkat etmesi lazım hatırlattım içinde kusura bakma cnmEvet ben saf saf soyunma odasındayken adamın tek bana fazla samimi hareketler yapmıştı. Ondan sonra neden tutuculaştın diyorsun. @Silinmiş Üye
Bu travmamı hala atlatamadım.
Yok ablacım sorun değil..Aaa işte yani artık kadın erkek fark etmiyor herkes dikkat etmesi lazım hatırlattım içinde kusura bakma cnm
Şu oylama baslasada piti piti yapıp şu haftayı hemen unutsak @keremO yılan bir şekilde üste çıkabiliyor ya harbi.
Yine gelecek hafta ucube bir kategori bulurlar ablacım merak etme.Şu oylama baslasada piti piti yapıp şu haftayı hemen unutsak @kerem
Yine gelecek hafta ucube bir kategori bulurlar ablacım merak etme.
Haftaya cok güzel anketlerimiz olacak bekleyin görün.Şu oylama baslasada piti piti yapıp şu haftayı hemen unutsak @kerem
VVTF?Evet ben saf saf soyunma odasındayken adamın teki bana fazla samimi hareketler yapmıştı. Ondan sonra neden tutuculaştın diyorsun. @Silinmiş Üye
Bu travmamı hala atlatamadım.