TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta (Rap Şarkılar)

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Çiğdem and kerem
Anam şarkının türü RAP DEĞİL, sen hangi sıfatla kabul edebiliyorsun olmayan türü Kerem. :A
Bilemiyorum, biz rap deyince direkt saf raplara koştuk. Her hızlı okunan şarkı rap oluyormuş o zaman. :A
Arkadaslar maNga fani oldugum icin söylüyorum, Bir Kadin Cizeceksin Rock+rap+hiphop sarkisi. Grubun solisti bizzat kendisi söylemisti zaten. :D

Siz zaten secmissiniz sarkilarinizi, ben coktan recaplarina göre ayarlayip yükledim. Derdiniz ne anlamadim. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and mrt-06
Arkadaslar maNga fani oldugum icin söylüyorum, Bir Kadin Cizeceksin Rock+rap+hiphop sarkisi. Grubun solisti bizzat kendisi söylemisti zaten. :D

Siz zaten secmissiniz sarkilarinizi, ben coktan recaplarina göre ayarlayip yükledim. Derdiniz ne anlamadim. :A
@Ahmed şarkıyı elimden almıştı derdim o. :F

Senin spor salonunda bir olayın olmuş ben üçüncü kişi olarak okuyup yanlıs anlamıstım :A :A :A
Evet ben saf saf soyunma odasındayken adamın teki bana fazla samimi hareketler yapmıştı. :( Ondan sonra neden tutuculaştın diyorsun. :( @Silinmiş Üye

Bu travmamı hala atlatamadım. :(

Evet ben saf saf soyunma odasındayken adamın tek bana fazla samimi hareketler yapmıştı. :( Ondan sonra neden tutuculaştın diyorsun. :( @Silinmiş Üye

Bu travmamı hala atlatamadım. :(
Aaa işte yani artık kadın erkek fark etmiyor herkes dikkat etmesi lazım hatırlattım içinde kusura bakma cnm :(

• Beğendim
Reactions: mrt-06