The_Erinch 3.000'ler Kulübünde!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,300
Puanı
1,060

2577894_810x458.jpg

Forumun yeni üyelerinden ve kısa zamanda binlerce mesaj yazma başarısını gösteren, yarışmalarda yaptığı uzun yorumlarla kiminin beğenisini toplayan, kiminin de sinirlerini zıplatan kaliteli üyesi @The_Erinch 3.000'ler Kulübüne girmiş bulunmakta.

Kendisine başarılsr diler ve bizlerle daha nice nice eğlenceli mesajlar yazmasını dileriz :Z

@Dosi O şarkıyı gerçekten çok severdim ben yaaa... helal sana iyi bulmuşun :bhr: :bhr:

hehehehe evet..kimilerinin kan beynine zıpladığı doğru yorumlarımdan dolayı ama hepsi sadece yorum ;önemli olan kalp.

Seviyorum burayı;buradaki insanları;sohbetleri.

İnşallah daha bol bol yazacağız.

Önce Sağlık Diyelim.

Tekrardan teşekkürler Zeynepcim; herzaman ki gibi çok harika bir kutlama mesajı oldu. :love1:

• Harika
Reactions: Angelica and Dosi
@Dosi O şarkıyı gerçekten çok severdim ben yaaa... helal sana iyi bulmuşun :bhr: :bhr:

hehehehe evet..kimilerinin kan beynine zıpladığı doğru yorumlarımdan dolayı ama hepsi sadece yorum ;önemli olan kalp.

Seviyorum burayı;buradaki insanları;sohbetleri.

İnşallah daha bol bol yazacağız.

Önce Sağlık Diyelim.

Tekrardan teşekkürler Zeynepcim; herzaman ki gibi çok harika bir kutlama mesajı oldu. :love1:
beğenmene sevindim. Aniden hazır ettiğim bir konu oldu. Şarkı bu kez benim sevdiğimden geldi ama seninde seviyor olmana sevindim. Gerçi seninde sevebileceğini düşündüğüm bir şarkı seçmeye çalıştim. İlk aklıma bu geldi ama eminim bunuda seviyorsundur:

beğenmene sevindim. Aniden hazır ettiğim bir konu oldu. Şarkı bu kez benim sevdiğimden geldi ama seninde seviyor olmana sevindim. Gerçi seninde sevebileceğini düşündüğüm bir şarkı seçmeye çalıştim. İlk aklıma bu geldi ama eminim bunuda seviyorsundur:
Yok artık ... o zaman çok iyi analiz etmişin beni. :bhr: :love1:
Helal açıkçası.:love1:

• Harika
Reactions: Dosi
Yok artık ... o zaman çok iyi analiz etmişin beni. :bhr: :love1:
Helal açıkçası.:love1:
Ben sende @sürgünüm 'ü görüyorum ve o ilk muhabetim olan ve çok iyi anlaştığım bir üyeydi. Seninlede bu kısa zamanlarda edindiğimiz sohbetlerde az çok zevklerine hakim olmaya başladım. Müzik zevkinde çok uzak sayılmiyoruz😊

Ben sende @sürgünüm 'ü görüyorum ve o ilk muhabetim olan ve çok iyi anlaştığım bir üyeydi. Seninlede bu kısa zamanlarda edindiğimiz sohbetlerde az çok zevklerine hakim olmaya başladım. Müzik zevkinde çok uzak sayılmiyoruz😊
evet; az ve öz ama doğru diyolog bunların sonucu hep :love1:
iyi ki varsın :bhr:
tekrar teşekkürler kendin gibi naif sözlerin için.

sevgiyle ve sağlıkla kal.🙂:love1:

• Harika
Reactions: Dosi
  • Harika
Reactions: sokak sanati