eTV Hepsi Benim 1. Hafta Sonuçları

Hangi dizi listeye eklensin?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
@Bully hayatımın anlamısın :bhr:
Harika başladık, teşekkürler eti pufum. :bhr: @Bully
Sen gerçekten berbat bi insansın @Bully
@batuhankaralar @Yiğitt @Silinmiş Üye @serhatt yarıştıkları dizilerin büyük ses getirmiş üst düzey sahnelerini seçmişler.

Sizinin sahnelerinizi de beğendim, ilk hafta için ideal seçimlerdi. @Çiğdem @sokak sanati @xBUGRAx İlerleyen haftalarda yükseltmek isterim puanlarınızı. Çiğdem ve Umut benim tarzımı bilirler. :A

@The_Erinch in oylari

XbugraXX 1 Puan

Denizz19 2 Puan

Serhatt 3 Puan

sokak sanati 4 Puan

Yiğitt 5 Puan

batuhankaralar 6 Puan

Phoebebuffay 7 Puan

Çiğdem 8 Puan

Silinmiş Üye 9 Puan

Öncelikle listede sadece Yaprak Dökümünü tam izledim;Aşkı Memnuyuda parça parça.
Puan verirken sahneleri birkaç kez izledim; o an bende hangileri etki bıraktıysa ona göre puan verdim.
Tabi burada sahnedeki oyuncularda etkili oldu mesela Çiğdemin kesitinde 2 sağlam oyuncudan bir sahne vardı ve ben Çetin Tekindoru izledikçe aklıma "Açaydımda kollarımı gitmeyeydin" dediği an geldi.

Eyübün tercihi olan diziyi hiç izlemedim ama o sahnedeki kardeş kavuşması ve gene 2 etkili isim etkiledi beni.

Oylarımın çoğu duygusallığım ve sulu gözlülüğümle paralel bu arada :) :) :)

@The_Erinch Olmadı. Seni bile ağlatamadıysak işimiz var bu hafta:A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
@phoebebuffay in oylari

8 Bihter'in intiharı (efsane)
7 Leyla-Necla kavgası (diğer bir efsane)
6 Fikret-Ali Rıza vedalasması (tam puanlık sahneydi aslında ama ilk haftadan Bihter'in intiharı ve Leyla-Necla kavga kozları kullanılınca böyle oldu)
5 Bihter ağlama sahnesi (bu da tam puanlık bir sahneydi normalde)
4 Avrupa Yakası
3 Bizim Hikaye (dizi olarak diğer dizilere kıyasla zayıf olsa da sahne iyiydi ama güclü rakipler olunca bu puanı verebildim anca)
2 Sarp-Umut sahnesi
1 Kudret-Celal sahnesi ( iki usta oyuncu ama diğer sahnelere kıyasla daha sıradan bir sahneydi)

@The_Erinch in oylari

XbugraXX 1 Puan

Denizz19 2 Puan

Serhatt 3 Puan

sokak sanati 4 Puan

Yiğitt 5 Puan

batuhankaralar 6 Puan

Phoebebuffay 7 Puan

Çiğdem 8 Puan

Silinmiş Üye 9 Puan

Öncelikle listede sadece Yaprak Dökümünü tam izledim;Aşkı Memnuyuda parça parça.
Puan verirken sahneleri birkaç kez izledim; o an bende hangileri etki bıraktıysa ona göre puan verdim.
Tabi burada sahnedeki oyuncularda etkili oldu mesela Çiğdemin kesitinde 2 sağlam oyuncudan bir sahne vardı ve ben Çetin Tekindoru izledikçe aklıma "Açaydımda kollarımı gitmeyeydin" dediği an geldi.

Eyübün tercihi olan diziyi hiç izlemedim ama o sahnedeki kardeş kavuşması ve gene 2 etkili isim etkiledi beni.

İki kardeşin dramına bu puandan fazlası gelmeliydi :( @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: Bully
@phoebebuffay in oylari

6 Fikret-Ali Rıza vedalasması (tam puanlık sahneydi aslında ama ilk haftadan Bihter'in intiharı ve Leyla-Necla kavga kozları kullanılınca böyle oldu)
4 Avrupa Yakası
3 Bizim Hikaye (dizi olarak diğer dizilere kıyasla zayıf olsa da sahne iyiydi ama güclü rakipler olunca bu puanı verebildim anca)
2 Sarp-Umut sahnesi
1 Kudret-Celal sahnesi ( iki usta oyuncu ama diğer sahnelere kıyasla daha sıradan bir sahneydi)

@phoebebuffay her zama daha iyisi olabilirdi:A

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
@The_Erinch in oylari

XbugraXX 1 Puan

Denizz19 2 Puan

Serhatt 3 Puan

sokak sanati 4 Puan

Yiğitt 5 Puan

batuhankaralar 6 Puan

Phoebebuffay 7 Puan

Çiğdem 8 Puan

Silinmiş Üye 9 Puan

@The_Erinch teşekkürler anladım kadarıyla eskilere önem veren birisin sende yanı bizden :Z :Z :Z

• Harika
Reactions: The_Erinch
@phoebebuffay in oylari

4 Avrupa Yakası
2 Sarp-Umut sahnesi
Kötü 😱😱😱

• Güldürdün
Reactions: Bully