Kurtulursan yersin o dediğin lafları.Forumun bu paçozluğu karşısında nutkum tutuldu.
Patlamalara doyamadı çakma Fedai.
Kurtulursan yersin o dediğin lafları.Forumun bu paçozluğu karşısında nutkum tutuldu.
Yılanlara karşı yalnız koyma beni. Resmen eleneyim öyle bırak.
İyi reklam yapıyorsun.TVen - Sohbet Ediyoruz - The_Erinch (87.Bölüm)
Herkese merhaba, Önceden de İtiraf Ediyoruz formatının içinde röportaj kısmı olarak sunduğum formatı artık tek program olarak sunacağım. Programımızın ismi ise "Sohbet Ediyoruz". :Z Yeni tek röportaj olan formatdaki ilk konuğumuz ise forumun yeni sayılacak üyelerinden olan The_Erinch. :Z...fav10.net
Üzüldüm şimdi ama elenmem ben be.Rüyalarım gerçek çıkar genelde, yine de sen bilirsin.
Harikasın canım. @kerem@kerem oyları
12p) Simge - Yanki
12p) Gülsen - Yatcaz Kalkcaz Ordayim
12p) Gülsen - Tesir Altinda
12p) Model - Degmesin Ellerimiz
10p) Gülsen - Bangir Bangir
10p) Aysegül Aldinc & Gökhan Türkmen - Durum Leyla
10p) Sezen Aksu - Ihanetten Geri Kalan
10p) Gülben Ergen & Oguzhan Koc - Askla Ayni Degil
9p) Sila - Yan Benimle
9p) Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
7p) Mabel Matiz - Gel
5p) Tarkan - Yolla
Sonuçlar az sonra konuda.
BEN NE YAPAYIM AYOL İNSANLAR KULAKLARIYLA DİNLEMİYORSA
Gülşen yazınca ilk bakışta fark edemedim. Teşekkürler. @kerem@kerem oyları
12p) Simge - Yanki
12p) Gülsen - Yatcaz Kalkcaz Ordayim
12p) Gülsen - Tesir Altinda
12p) Model - Degmesin Ellerimiz
10p) Gülsen - Bangir Bangir
10p) Aysegül Aldinc & Gökhan Türkmen - Durum Leyla
10p) Sezen Aksu - Ihanetten Geri Kalan
10p) Gülben Ergen & Oguzhan Koc - Askla Ayni Degil
9p) Sila - Yan Benimle
9p) Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
7p) Mabel Matiz - Gel
5p) Tarkan - Yolla
Sonuçlar az sonra konuda.
Düşmanlarımı yeni yeni tanıyorum..Forumun bu paçozluğu karşısında nutkum tutuldu.
TVen - Sohbet Ediyoruz - The_Erinch (87.Bölüm)
Herkese merhaba, Önceden de İtiraf Ediyoruz formatının içinde röportaj kısmı olarak sunduğum formatı artık tek program olarak sunacağım. Programımızın ismi ise "Sohbet Ediyoruz". :Z Yeni tek röportaj olan formatdaki ilk konuğumuz ise forumun yeni sayılacak üyelerinden olan The_Erinch. :Z...fav10.net
Aaa bakıcam mutlakada ben forumdan ayrılmadan önce sen bayan üye olarak kalmıssın aklımdaAra verdiğin döneme denk geldim ..
Sorgu Odası yada Ahmedin Söyleşi bölümüne bakman lazım
Öncelikle sakin ol Şampiyon.Tarkan niye kolaya kaçmak olsun? Garanti değil, forumda hiçbir başarısı da olmadı hatırladığım kadarıyla. Sıla ve Gülşen öyle düşünecek olursak. Ek olarak öyle düşünecek olursak 'kolaya kaçmak' deyip Türk müziğinin en başarılı isimlerini yarışmaya katmayalım mı? Tabi senin yorumun ama kesinlikle katılmıyorum. @The_Erinch