Sağol ablam
hepinizin sahneleri çok güzel ilk haftadan zorlayacaksınız beni
Sağol ablam
Sana çıplak görüntülerimi atsamFOX dizisi diye 10 adım geriden başlıyorsun aşkım.
Harika oylarını bekliyorum ablamhepinizin sahneleri çok güzel ilk haftadan zorlayacaksınız beni
Tam puanım belli oy falan atmayayım. @S.G.A.T.Sana çıplak görüntülerimi atsam
Anlaştık Tam puanını görünce sana o hallerimi atacağım oy İçin her şeyi yaparımTam puanım belli oy falan atmayayım. @S.G.A.T.
İlerleyen saatlerde atarım Alsana konuya attık işteSahnelerinizi özelden bana atın
@mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt t @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem
İlerleyen sayfalarda birisi değiştirmiş olabilir, gözden kaçabilir. Olur mu hiç öyle şey ya.İlerleyen saatlerde atarım Alsana konuya attık işte
Bu sahneyle bile eleneceğimi düşünüyorumAşkı memnu maşallah son sahneyle giriş yapmis fazla güveni yok dizisine heralde
Kararımı verdim şimdi içerde varkan yine benzeri diziye gerek yok farklı olmayan birşey olsun ve @pompy bu diziden sahneler oldukça oy kullansın @S.G.A.T.@Çiğdem haftaya vadi yada çukur ile gelecek zaten. Sabret
Harika oylarını bekliyorum ablam
Şaşırttın
Benden oy alabilmenin yolunu bulmuş bu taktiği @sokak sanati da uyguluyordu @xemrexxx @ForumdashİKİ KARDEŞİN BİR ADAM İÇİN BİRBİRLERİNİ PARÇALADIKLARI (paylaşmış olduğum videoda görüdüğünüz gibi) SAHNEYE KIYMETLİ OYLARINIZI BEKLİYORUM
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
İlerleyen sayfalarda birisi değiştirmiş olabilir, gözden kaçabilir. Olur mu hiç öyle şey ya.
Tam puanını bekliyorum boşuna CAN SİSTER değiliz
1 den kurtuldun en azından böyle sahneler iyidirTam puanını bekliyorum boşuna CAN SİSTER değiliz