Sağol ablam![]()
hepinizin sahneleri çok güzel ilk haftadan zorlayacaksınız beni
Sağol ablam![]()
Sana çıplak görüntülerimi atsamFOX dizisi diye 10 adım geriden başlıyorsun aşkım.![]()
Harika oylarını bekliyorum ablamhepinizin sahneleri çok güzel ilk haftadan zorlayacaksınız beni![]()
Anlaştık
İlerleyen saatlerde atarımSahnelerinizi özelden bana atın
@mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt t @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem
İlerleyen sayfalarda birisi değiştirmiş olabilir, gözden kaçabilir. Olur mu hiç öyle şey ya.İlerleyen saatlerde atarımAlsana konuya attık işte
![]()
Bu sahneyle bile eleneceğimi düşünüyorumAşkı memnu maşallah son sahneyle giriş yapmis fazla güveni yok dizisine heralde![]()
Kararımı verdim şimdi içerde varkan yine benzeri diziye gerek yok farklı olmayan birşey olsun ve @pompy bu diziden sahneler oldukça oy kullansın @S.G.A.T.@Çiğdem haftaya vadi yada çukur ile gelecek zaten. Sabret![]()
Şaşırttın
Benden oy alabilmenin yolunu bulmuş bu taktiği @sokak sanati da uyguluyorduİKİ KARDEŞİN BİR ADAM İÇİN BİRBİRLERİNİ PARÇALADIKLARI (paylaşmış olduğum videoda görüdüğünüz gibi) SAHNEYE KIYMETLİ OYLARINIZI BEKLİYORUM
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
İlerleyen sayfalarda birisi değiştirmiş olabilir, gözden kaçabilir. Olur mu hiç öyle şey ya.![]()
Tam puanını bekliyorum boşuna CAN SİSTER değiliz
1 den kurtuldun en azından böyle sahneler iyidirTam puanını bekliyorum boşuna CAN SİSTER değiliz![]()