Kösem'de Sultan Murat karakterini oynadı. Harika performansı vardı.He hatırladım şu dizinin en gereksiz karakteri.
Kötü oyuncuydu baya sanırsam karakterin her şeyinden nefret ediyordum.
Atiye denilmiş ama Şahsiyet'te de Ateş'i oynamıştı oradan da mı çıkaramadın. 😱Oyuncuları tanımıyorum ama Ozan Açıktan varsa destekliyorum. İyi çıkar inşallah da izleriz.
Ateş kimdi?Atiye denilmiş ama Şahsiyet'te de Ateş'i oynamıştı oradan da mı çıkaramadın. 😱
Nevra'nın gazeteci sevgilisi. Bu yaşta unutkanlık başladı herhalde.Ateş kimdi?
Orada da hiç sevmezdim. Adamda star ışığı yok demek ki izlediğim iki yapımda da gözüme girememiş.Nevra'nın gazeteci sevgilisi. Bu yaşta unutkanlık başladı herhalde.
Kösem'de Sultan Murat karakterini oynadı. Harika performansı vardı.
Orada da hiç sevmezdim. Adamda star ışığı yok demek ki izlediğim iki yapımda da gözüme girememiş.
Çok gıcık bir diziydi o ya. Sahnesini izlemeye tahammülüm olmadı hiç. Hepsi artist artist konuşuyordu.Medcezir - Orkun performansı bu adamın zirvesidir.
Çok gıcık bir diziydi o ya. Sahnesini izlemeye tahammülüm olmadı hiç. Hepsi artist artist konuşuyordu.
izlerim sabah.Ben de aşırı hayranı değildim ama o dönem bakardım işte, diğerlerinden sıyrılıyordu bence performansıyla net bir şekilde. Zaten bundan sonra hiç kötü bir karakteri canlandırmadı sanırım, onu da anlamadım.
Bak şu sahnesi baya iyidir mesela.
Hatırlamıyorum işte fazla zorlamayın. Ne gibi mesajlar göndermeler vardı karakter üzerinden?Karakteri de mi sevmemiştin? O karakter üzerinden çok güzel mesajlar verildi, çok iyi göndermeler yapılmıştı da o yüzden soruyorum. Baya da iyi işlenmişti hikayesi bence.
Hatırlamıyorum işte fazla zorlamayın. Ne gibi mesajlar göndermeler vardı karakter üzerinden?